PRESTIŽNA TITULA

BANJALUČANKA IZABRANA ZA NAJLJEPŠU ŽENU SVIJETA 'Velika mi je čast da je titula pripala baš meni'

 Facebook

Prvo mjesto na prestižnom natjecanju World’s Most Beautiful Miss, koje se održalo na Floridi, a u kojem je sudjelovala 51 natjecateljica, osvojila je Banjalučanka Armina Krgo, te je tako ponijela naslov najljepše žene na svijetu.

Osim titule najljepše žene na svijetu, Armina je izabrana i za drugu pratilju World’s Perfect Miss, ili izbora za najsavršeniju ženu na svijetu, piše Dnevni avaz.

- Velika mi je čast da je titula pripala baš meni. S njom već imam zakazane modeling angažmane, a prvi je snimanje u Miamiju na Floridi - rekla je najljepša žena na svijetu za banjalučki portal Novi front, a dodala je i kako joj je ovo jako važno jer je izabrana između 50 savršenih djevojaka.

Facebook

Uoči osvajanja prestižnog naslova, banjalučanka je na svom Facebook profulu napisala 'Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova'.

Armina Krgo je rođena 1987. godinje u Banja Luci, a s 11 se s roditeljima odselila u Ameriku gdje je završila srednju školu i fakultet. Trenutno živi u gradu Sellesburg gdje se sprema za natjecanje Miss Indiana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 04:40