SPAŠAVA BRAK

Ashton moli emotivno slomljenu Demi Moore: Oprosti mi, to bar zaslužujem!

Gledanost serije 'Dva i pol muškarca', u kojoj je Ashton zamijenio posrnulog Charlieja Sheena, značajno je pala nakon otkrivanja preljubničke afere
Cast member Ashton Kutcher, left, and Demi Moore arrive at the premiere "No Strings Attached" in Los Angeles, on Tuesday, Jan. 11, 2011. (AP Photo/Matt Sayles)
 AP

Popularni glumac Ashton Kutcher odlučio se boriti za još jednu priliku da spasi svoj brak s glumicom Demi Moore nakonn što ju je prevario na samo godišnjicu vjenčanja. Ističe kako vjeruje da zaslužuje drugu priliku.

Koliko je 33-godišnjem Kutcheru zaista stalo do njegove 48-godišnje supruge, a koliko do karijere teško je reći, no gledanost serije 'Dva i pol muškarca', u kojoj je zamijenio posrnulog Charlieja Sheena, značajno je pala nakon otkrivanja preljubničke afere.

- Cijela Demina obitelj, prijatelji i suradnici govore joj da se rastane i nastavi sa životom. Ona je pak sasvim slomljena, osramoćena je povrijeđena zbog toga kako ju je Ashton izdao. Ako se i odluči rastati, očekuje u javnosti okrutna govorkanja o tome kako nije mogla zadržati mlađeg supruga . Oduvijek se ponosila time koliko je jaka, ali ipak se boji sama početi sve ispočetka u 49. godini - rekao je za Daily Mail izvor blizak glumici.

Podsjetimo, Kutcherov se brak našao u krizi nakon što je u javnost procurilo da je Demi prevario s 21-godišnjom studenticom koja je za jedan časopis ispričala da je s glumcem spavala u njegovom domu dok je Demi bila odsutna jer je snimala film.

Kutcher i Moore u braku su od 2005. godine i nemaju djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 08:23