KEVIN DOMAS/PANORAMIC/PROFIMEDIA Kevin Domas/panoramic/profimedia
‘UKRALI‘ POBJEDU

Velika drama u četvrtfinalu: Vodili cijelu utakmicu, pa izgubili u zadnjoj sekundi, Barcelona razbila PSG

Uzvrati se igraju sljedećeg tjedna, a pobjednici će izboriti nastup na završnom turniru koji će se igrati 8. i 9. lipnja
Piše: HINAObjavljeno: 25. travanj 2024. 22:40

Rukometaši Barcelone napravili su veliki korak ka plasmanu na završni turnir Lige prvaka ove sezone 30:22 (11:14) gostujućom pobjedom protiv Paris SG-a u prvoj utakmici četvrtfinala.

Dika Mem je sa sedam golova predvodio Barcelonu, dok je Kamil Syprzak zabio sedam za PSG.

U drugoj utakmici igranoj u četvrtak Veszprem je ostvario minimalnu 32:31 (12:17) pobjedu protiv Aalborga uz šest golova Nedima Remilija dok su četiri igrača gostiju postigla po četiri pogotka. Zanimljivo, Veszprem je slavio u utakmici u kojoj su vodili ukupno 0 sekundi.

Najprije je Bjarki Mar Elisson 19 sekundi prije kraja izjednačio na 31:31, a u posljednjem napadu Danaca za pobjedu, Omar Yahia je presjekao jednu loptu i krenuo u kontranapad sam na golmana te je sa zvukom sirene postigao pogodak vrijedan pobjede Veszprema od 32:31. Rukometaši Aalborga su vodili kroz cijelu utakmicu, ali su na kraju sve prosuli.

Uzvrati se igraju sljedećeg tjedna, a pobjednici će izboriti nastup na završnom turniru koji će se igrati 8. i 9. lipnja u Kolnu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 22:45