Ruben Neves

TEŠKO MU JE

VIDEO Portugalac u velikom poslu napustio Englesku, potpisao s Arapima, a onda se rasplakao kao kišna godina

‘Način na koji smo se borili za klub, ono što smo postigli i svi zajednički trenuci su nevjerojatni‘
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2023. 09:35

Sjajni portugalski veznjak Ruben Neves u najboljim je godinama napustio Europu i redove engleskog premierligaša Wolverhamptona te će karijeru nastaviti u saudijskom klubu Al-Hilal.

Kako prenose Englezi Wolvesi će 26-godišnjaka dobiti oko 55 milijuna eura odštete, a on je sam kroz suze pojasnio navijačima svoju odluku.

- Kakvo nevjerovatno putovanje sam prošao sa mnogo nevjerojatnih ljudi na tom putu, od ekonoma do kuhinjskog osoblja, osoblja na terenu do članova odbora, trenera i pomoćnika i medija, veliko hvala svakoj osobi s kojom sam imao priliku raditi. Način na koji smo surađivali, na koji smo se borili za klub, ono što smo postigli i svi zajednički trenuci su nevjerojatni. Moja supruga i ja nikada nećemo zaboraviti vrijeme koje smo kao obitelj proveli ovdje," naveo je Neves.

Portugalac je na Molineux stadion stigao 2017. iz Porta, a u 253 nastupa zabio je 30 golova. Za portugalsku vrstu je upisao 41 nastup.

- Šest sezona, 253 utakmice, prvaci Championshipa, pet godina u Premier ligi, polufinale FA Cupa, naša europska avantura i sjajne pobjede, 30 golova, 13 asistencija i tisuće uspomena koje će trajati zauvijek."

Linker
19. svibanj 2024 20:39