JUSTIN TALLIS Afp
VATRENI BRILJIRA

VIDEO: Vratar je bio nemoćan! Pogledajte novi sjajan pogodak Joška Gvardiola

Bio je to nebeski skok hrvatskog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2024. 18:15

Joško Gvardiol sve je veća opasnost za suparničke obrane. Sjajni hrvatski reprezentativac ponovno se upisao u strijelce, ovoga puta u nedjelju na gostovanju Manchester Cityja kod Nottingham Foresta u 35. kolu Premier lige. Gvardiol je postigao prvi pogodak na utakmici, a kasnije je Erling Haaland postavio konačnih 2:0 i zaključio susret.

Vatreni je mrežu zatresao u 32. minuti. Ubačaj iz kuta uputio je Kevin De Bruyne, a Gvardiol se sjajno izborio za poziciju i glavom i ispratio ubačaj, skočio i matirao vratara Matza Selsa.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Bio je to Gvardiolov treći pogodak u dresu Građana. Hrvatski branič tako odrađuje mjesec iz snova, u travnju je zabio sva tri pogotka u dresu Cityja. Podsjetimo, prvi je stigao u četvrfinalnoj utakmici Lige prvaka na gostovanju kod Real Madrida, a sljedeći je došao odmah u nadolazećoj utakmici protiv Luton Towna.

image
JUSTIN TALLIS Afp

Prednost Cityja u 72. minuti udvostručio je Erling Haaland. Ponovno je De Bruyne bio asistent, lijepo je proigrao Norvežanina u prostor, a on se oslobodio braniča i poentirao za 2:0. Pogodak pogledajte OVDJE.

Nakon ove pobjede City je došao na jedan bod zaostatka od Arsenala. Ključan podatak je taj da momčad iz Manchestera ima jednu odigranu utakmicu manje od Topnika te će stoga, u slučaju da pobjede sve utakmice do kraja, upravo oni postati novi/stari prvaci Engleske.

Linker
28. travanj 2024 19:35