SCREENSHOT
KONFUZNE REAKCIJE

VIDEO: Pogledajte kako je Neto ispreskakao obranu Liverpoola. Zbunjeni Redsi ‘plivali‘ na sve strane

Još se jednom pokazalo da je Liverpool znatno slabiji kad nema Alexandera-Arnolda i Van Dijka
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. rujan 2023. 15:30

Liverpool je kao favorit stigao na gostovanje kod Wolverhamptona, ali stvari za Redse nisu krenule baš najbolje. Domaćin unatoč manjem posjedu lopte u prvom poluvremenu dominira kad su u pitanju prilike i udarci prema suparničkim vratima, a do prednosti je stigao već u 7. minuti.

Pedro Neto je pokrenuo akciju po lijevoj strani te se pokraj statične obrane Liverpoola ušetao u kazneni prostor. Uputio je potom povratnu loptu na drugu vratnicu, gdje je Hwang Hee-Chan snažnim udarcem iskosa matirao Alissona.

Pogodak pogledajte ovdje.

Redsi su u toj situaciji djelovali prilično konfuzno, da ne kažemo smiješno, u fazi obrane. Jürgen Klopp je pri sastavljanju momčadi za nastavak prvenstva bio hendikepiran zbog ozljede Trenta Alexandera-Arnolda i suspenzije Virgila van Dijka te se još jednom pokazalo da je momčad s Anfielda znatno slabija bez svojih standardnih članova.

Na desnom beku umjesto Arnolda je zaigrao Joe Gomez, a uz Joela Matipa na stoperu je krenuo 20-godišnji Jarell Quansah. Lijevu stranu obrane drži Andrew Robertson...

Ipak, u nastavku se Wolvesi ‘nisu pojavili‘. Rezultat je izjednačio Cody Gakpo u 55. minuti nakon vrlo loše reakcije domaće obrane.

Pet minuta prije kraja za preokret se pobrinuo Andrew Robertson na asistenciju Mohameda Salaha koji je asistirao i za prvi pogodak.

Hat-trick asistencija upisao je egipatski napadač, a pobjedu 3:1 u sudačkoj je nadoknadi potvrdio Harvey Elliott - odnosno, pogodak je na kraju pripisan braniču Vukova Hugu Buenu.

Linker
15. svibanj 2024 18:23