Erik ten Hag

 OLI SCARFF Afp
NEZADOVOLJAN JE SUĐENJEM

Trener Uniteda bijesnio nakon utakmice: ‘Casemiro je prešao crtu, ali i drugi su pa nije bilo VAR-a‘

Erik ten Hag je nakon pobjede nad Crystal Palaceom istaknuo kako su suci protiv njegove momčadi
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. veljača 2023. 21:52

Erik ten Hag "kipio" je nakon trijumfa protiv Crystal Palacea (2:1). Razlog? Suci. Trener Manchester Uniteda tvrdi kako je njegova momčad u podređenom položaju kod sudaca, iako i sam prizaje kako je Casemiro zaslužio isključenje nakon što je rukom za vrat primio Willa Hughesa, a onda drugom rukom prešao preko njegovog lica. Tek nakon intervencije VAR-a Brazilac je isključen. Nije ga spasilo ni što se nakon incidenta zagrlio s Hughesom.

- Casemiro je prešao crtu, svi su to vidjeli - rekao je Ten Hag, ali odmah potom nastavio u drugom tonu:

- Nisam sretan zbog nedosljednog suđenja nama na štetu. Protiv Palacea u gostima Martinez je dobio lakat u glavu, a prošlog tjedna nam je stradao Eriksen. Jordan Ayew je trebao biti isključen jer je udario Freda... Puno drugih igrača je prešlo granicu, uključujući neke igrače Crystal Palacea. Ali VAR tada nije intervenirao - poručio je Ten Hag uz zadovoljstvo zbog igre svoje momčadi.

- Ovo je dobra momčad, drže se zajedno. Tu su jedni za druge - zaključio je nizozemski trener.

Casemiro će zbog crvenog kartona propustiti iduće dvije utakmice Uniteda, obje protiv Leedsa s kojom momčad s Old Trafforda u srijedu igra odgođenu utakmicu 8. kola, a onda u nedjelju redoviti dvoboj 23. kola. Manchester United trenutno drži treću poziciju u Premiershipu, s tri boda zaostatka za gradskim rivalom Cityjem i osam bodova minusa za liderom Arsenalom, ali i uz utakmicu više od konkurenata.

Linker
08. svibanj 2024 15:25