MARK PAIN/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Mark Pain/alamy/alamy/profimedia
PROHUJALO S VIHOROM

FOTO Ovo je scena s treninga koja je navijače Arsenala bacila u očaj: ‘Gotovo je! Nemamo se više čemu nadati‘

Goonersi smatraju da su nogometaši Fulhama mislima već ‘na ljetovanju‘
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2024. 14:27

Navijači Arsenala rezignirano su na društvenim mrežama konstatirali da "je prvenstvo gotovo" nakon što je procurila snimka Fulhamovih zvijezda kako puštaju papirnatog zmaja na treningu. Snimka je postala viralna uoči okršaja Fulhama s Manchester Cityjem.

Topnici su samo dva kola prije kraja vodeći u Premiershipu s 83 boda, jednim više od aktualnih prvaka, ali City ima utakmicu manje.

Arsenal očajnički želi da im njihovi susjedi iz Londona, koji ne mogu završiti više od devetog ili niže od 14. mjesta, učine veliku uslugu unatoč tome što praktički nemaju nikakvog motiva za pobjedom, piše britanski The Sun.

Stoga neki Gooneri smatraju da su Fulhamovi igrači mislima već "na ljetovanju" nakon što su dobili uvid u intenzitet njihovih treninga.

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

Napadač Raul Jimenez veselo je snimao bivšeg ofenzivca Topnika Williana, Andreasa Pereiru i Rodriga Muniza kako puštaju zmajeve na treningu.

Snimka je objavljena na Instagramu i odmah je izazvala lavinu komentara. Među navijačima je vladala apsolutna rezignacija:

"Mi se molimo Gospodu da ostvare pozitivan rezultat, a oni treniraju puštanje zmajeva???”

"Gotovo je za nas."

"Fulham je već na plaži!"

"Navijači Arsenala, gotovo je."

"Naše nade polažemo u ove momke?"

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

Kako je snimka nastavila kružiti društvenim mrežama, urnebesni komentari pljuštali su sve više pa su i navijači drugih klubova počeli izražavati sućut:

“Moram žaliti Arsenal. Ne samo da će City pobijediti, nego će se i razlika u golovima vratiti u korist Građana."

"Mislim da nema većeg znaka da je momčad mislima već na plaži nego kada igrači puštaju zmajeve na treningu."

City će nakon gostovanja kod Fulhama ponovno u britansku metropolu. U utorak će mu protivnik biti Tottenham, Arsenalov vječiti rival iz sjevernog Londona.

Potom nas čeka uzbudljiva završnica prvenstva 19. svibnja. City će u posljednjem kolu ugostiti West Ham, dok će Arsenal tražiti pobjedu protiv Evertona na domaćem terenu.

Linker
08. svibanj 2024 14:27