Bruno Fernandes i suigrači

 DAVID BLUNSDEN/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA David Blunsden/Actionplus/Profimedia
TRENUCI DRAME

Englezi opisali totalni kaos u svlačionici Uniteda: ‘Njihova vika odjekivala je hodnicima...‘

Ono kad gubiš 4:0 na poluvremenu...Dvojica igrača gostujuće momčadi sasula ostatku sve u lice.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2022. 10:36

Kako je bilo u svlačionici Manchester Uniteda na poluvremenu nedjeljnog gradskog derbija? Podsjetimo, Crveni vragovi su na Etihadu gubili s 4:0 nakon prvih 45 minuta susreta, a biti muha na zidu njihove svlačionice tada bi bilo neprocjenjivo... No, u engleskim medijima pojavila se jedna verzija nekih događaja koju je prepričalo stručno osoblje Cityja. Jasno, domaćima se nije žurilo u njihove odaje na intervalu pa su jasno mogli čuti kako im se suparnici deru jedni na druge u nevjerici dok je rezultat debelo bio na strani goropadnih domaćina.

No, viku na poluvremenu kod Uniteda predvodili su Bruno Fernandes i Lisandro Martinez. Nikome nije bilo jasno kako su se nakon četiri vezane pobjede u Premier ligi odjednom našli tako nisko, pod kotačima stroja Pepa Guardiole. Engleski The Sun je naveo još nekoliko detalja...

- Fernandes i Martinez prštali su od energije kojom su na poluvremenu izvikivali svoje suigrače. Nisu mogli vjerovati da je momčad toliko slaba, da joj nedostaje samopouzdanja i da igra toliko loše. Njihove su riječi odjekivale hodnicima.

Podsjetimo, već do odlaska na odmor po dva su pogotka zabili Erling Haaland i Phil Foden. Kasnije će obojica dodati po još jednoga, a i United će zabiti, i to čak tri puta. Antony i Martial bit će strijelci za konačnih 6:3 na Etihadu.

- Kada su se vratili u svlačionice na kraju utakmice, atmosfera je bila puno tiša - dodaje tekst objavljen na The Sunu.

The Sun još donosi i to da trener Manchester Uniteda Erik ten Hag neće zamjeriti Fernandesu i Martinezu to što su onako glasno i jasno nastupili na poluvremenu pred ostalima. Nizozemski stručnjak ne libi se pustiti igračima da jedni drugima kažu ono što misle...

Linker
19. travanj 2024 06:23