Erling Haaland

 Instagram
U NEVJEROJATNOJ FORMI

Tajna je u popularnom jelu? Haaland otkriva: ‘Otac ga priprema, a možda stavlja i neki specijalan dodatak...‘

Norveški napadač je u 11 utakmica u dresu Manchester Cityja postigao već 17 golova
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2022. 14:46

Piše: Ivan Alaupović

Erling Haaland je od dolaska u Manchester City iz Borussije Dortmund ovoga ljeta u transferu vrijednom 60 milijuna eura, ubrzo došao u centar pažnje. Norveški je napadač u 11 utakmica u dresu Cityja postigao već 17 golova, a njih 14 je postigao u utakmicama engleske Premier lige.

Očekivano, engleska se javnost počela raspitivati koja je tajna uspjeha ovog 22-godišnjaka, u smislu priprema za utakmice. Odavno je poznato da ima privatne trenere, ali i kuhare i maksimalno je fokusiran na napredak u svojoj karijeri. Blistao i za vikend u pobjedi protiv gradskog rivala Manchester Uniteda gdje je zabio hat-trick i dodao dvije asistencije u pobjedi 6:3, a nakon utakmice se dotaknuo još jednog recepta koji mu daje dodatnu snagu

- Otac (Alfie Halaand) mi je ispekao lazanje prije prethodne tri domaće utakmice na Etihadu. Možda je stavio neki specijalni dodatak u sve to - rekao je Haaland kroz smijeh za norveški Viasat.

Iako je svoju nevjerojatnu golgetersku formu iz Red Bull Salzburga nastavio i u Borussiji, mnogi su bili skeptični hoće li će moći nastaviti u istom ritmu u Engleskoj. Svaku zrnu sumnje, brzo je pobio.

Linker
17. travanj 2024 18:53