FRANCK FIFE Afp
ZANIMLJIVA INFORMACIJA

Mbappe otkrio: Nisu samo PSG i Real bili u igri, razgovarao je i s omiljenim klubom svoje majke!

Francuski reprezentativac u dva je navrata bio u komunikaciji i s engleskim velikanom
Piše: SNObjavljeno: 24. svibanj 2022. 08:10

Nakon toliko preokreta, kombinacija i svakakvih priča Kylian Mbappé odlučio je produžiti vjernost PSG-u i tako rastužiti, a istovremeno i razljutiti milijune navijača madridskoga Reala.

- Odlučio sam tijekom prošlog tjedna, ali nisam ništa rekao suigračima. Klub je želio da tako bude. Trebalo je to biti iznenađenje, iako su neki ljudi doznali informaciju. Tada sam nazvao Florentina Pereza za kojeg imam puno poštovanje, otkrio je još na jučer održanoj press konferenciji Mbappé koji je za ostanak u Parizu dobio najbogatiji ugovor u nogometnoj povijesti (navodno barem 100 milijuna euta za svaku od iduće tri sezone, plus bonus od još 100 milijuna).

No ima u cijeloj priči i jedna nova informacija. Naime, osim Reala i PSG-a, u utrci za francuskog reprezentativca navodno je bio i Liverpool.

Iako je Jürgen Klopp znao govoriti kako si Redsi ne mogu priuštiti Mbappéa, Francuz je otkrio da su postojali razgovori s engleskim velikanom. Jedan takav odvio se nedavno, prije nego je potpisao novi ugovor s PSG-om.

"Malo smo porazgovarali. Ne previše, ali komunikacija je postojala", otkrio je Mbappé za britanski Telegraph.

No, to nije bila jedina komunikacija na relaciji Mbappé-Liverpool. Jedna se navodno odvila i 2017. godine.

"Pričao sam s Liverpoolom jer je to omiljeni klub moje mame. Ona voli Liverpool. Ne znam zašto, to je pitanje za nju. Riječ je dobrom klubu s kojim smo se susreli i prije pet godina kad sam bio u Monacu", rekao je Mbappé.

Linker
18. travanj 2024 03:45