KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
ODRADIO SVOJ DIO POSLA

VIDEO Španjolci hvale Modrićevu predstavu unatoč maloj minutaži: ‘Čim je ušao u igru, stvorio je šansu za gol‘

Ancelotti nije vidio Hrvata u prvih 11, a on je odmah po ulasku u igru krasno proigrao Viniciusa
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2024. 23:47

Četiri gola, pregršt sjajnih poteza i poravnat rezultat uoči uzvrata na Santiago Bernabeuu. Prva polufinalna utakmica Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida ponudila je sve što se i očekivalo od dva europska velikana.

Premda je domaćin žestoko pritisnuo od samog početka utakmice, Real je bio taj koji je prvi zatresao mrežu; Vinicius je pogodio nakon krasne asistencije Tonija Kroosa kroz "srce" obrane Bavaraca. Ipak, golovima Sanea te Kanea iz penala Bavarci su preokrenuli u samo četiri minute, a konačan rezultat postavio je Vinicius udarcem s bijele točke.

Carlo Ancelotti ponovno nije vidio Luku Modrića u prvih 11; hrvatski maestro ostao je na klupi nakon što je bio starter u posljednje dvije utakmice Kraljeva, no ušao je 15-ak minuta prije kraja umjesto nevidljivog Bellinghama i odmah prekrasnom loptom uposlio Viniciusa koji nije uspio zabiti u datom trenutku. Marca mu je dala ocjenu 6.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

"Stvorio je Viniciusu šansu za gol čim je ušao umjesto Bellinghama. Nije imao puno vremena, ali je napravio ono što se očekivalo od njega", piše Marca.

>>Sjajno dodavanje Modrića pogledajte ovdje<<

Najveću ocjenu (8) među igračima Reala dobio je dvostruki strijelac Vinicius Junior.

"Nevjerojatno, niotkuda se pojavio i zabio u situaciji jedan na jedan s Neuerom. Zasluge za pola gola idu Kroosu. Do tad je bio sam u napadu i nije mogao zadržati lopti. U Ligi prvaka već je zabio pet golova i upisao pet asistencija. Neuer se dobro snašao nakon odličnog dodavanja Modrića. Nije zadrhtao protiv Neuera prilikom izvođenja jedanaesterca koji bi mogao biti vrijedan finala."

>>Sažetak utakmice pogledajte ovdje<<

Linker
30. travanj 2024 23:51