FEDERICO TITONE/AFP/PROFIMEDIA Federico Titone/afp/profimedia
VAŽAN TERCET LOS BLANCOSA

Španjolci nade polažu u kapetana Vatrenih: ‘Modrić je legenda kluba, a sada je potrebniji Realu više nego ikad‘

‘Središnji vezni možda ima 38 godina, ali sigurno nema znakova da usporava‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. travanj 2024. 08:05

Real je na tri koraka od 15. europske krune, slijede im polufinalne utakmice protiv Bayerna i onda potencijalna utakmica s boljim iz dvoboja PSG-a i Borussije Dortmund, a Football Espana u tekstu je izdvojio trojicu igrača, među njima i Luku Modrića, koji bi mogli biti prevaga u Ancelottijevoj momčadi u finišu sezone.

Prvi Ancelottijev adut je Jude Bellingham. "Iako liječi tešku ozljedu ramena, 20-godišnjak ne dopušta da ga to odvoji od velike pozornice. U tako mladoj dobi, Bellingham se učvrstio kao jedan od najboljih na svijetu i on je jedan od razloga zašto Real Madrid može otići do kraja. Zabio je pet golova u samo prve četiri utakmice sezone, a što god dotakne pretvara u zlato. On je trebao biti potpisivanje ljeta nakon što se pridružio Real Madridu prošle godine u transferu od 103 milijuna eura iz Borussije Dortmund, a sve što možemo reći je - dobro potrošen novac".

image
CONOR MOLLOY/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Conor Molloy/imago Sportfotodienst/profimedia

Vinicius Jr postao je jedna od najvećih zvijezda današnjeg Reala. "On je superzvijezda Galactica, 23-godišnji Brazilac jedan je od najboljih igrača na svijetu i poznat je po svojoj brzini, sposobnosti i vještini. Svjedočeći njegovoj igri u dvije utakmice protiv Manchester Cityja, vidjet ćete koliko je ključan. Kupljen za samo 46 milijuna eura u transferu od Flamenga 2018., kladimo se u posljednji cent da će njegova cijena samo rasti".

Posljednji u tom tercetu koji može napraviti razliku u korist Reala je Luka Modrić. "On je legenda Real Madrida, ključan za uspjeh i pobjedu koja je na vidiku Los Blancosa. Najdugovječniji veteran kluba, kapetan Hrvatske, bio je dio Real Madridovih pet pobjeda u Ligi prvaka – što znači da je sada potrebniji nego ikad. Središnji vezni možda ima 38 godina, ali sigurno nema znakova da usporava", zaključuje se u tekstu.

Linker
19. travanj 2024 08:07