MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA
SASTAVI ZA SPEKTAKL

Ništa od velike Modrićeve želje, evo tko će startati umjesto Luke: Ancelotti ima još samo jednu dvojbu

Bayern i Real Madrid susreću se večeras od 21 sat u polufinalu Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2024. 17:35

Danas od 21 sat na rasporedu je poslastica za nepce svakog nogometnog sladokusca, "sudar titana" - Bayern protiv Real Madrida na Allianz Areni.

Njemački i španjolski velikan odigrat će 27. međusobnu utakmicu u Ligi prvaka, a ovo će im biti osmi susret u polufinalu, s dosadašnjim omjerom 4-3 u korist Bavaraca.

Carlo Ancelotti odmarao je većinu prvotimaca u prošlom kolu La Lige (1-0 gostujuća pobjeda protiv Real Sociedada); Talijan je promijenio devetoricu igrača u odnosu na prvih 11 u El Clasicu. Jedan od dvojice koji su bili starteri u zadnje dvije utakmice bio je i naš Luka Modrić, koji će prema svemu sudeći današnji spektakl započeti s klupe.

Smatra tako i Marca. Španjolci pišu da će u veznom redu "kraljevske momčadi" večeras od prve minute zaigrati četvorka Tchouaméni-Kroos-Valverde-Bellingham te ističu da Ancelotti ima tek jednu dvojbu - staviti Tchouaménija na stopersku poziciju ili u vezni red. Bilo kako bilo, njegova odluka neće utjecati na Modrićev "status"; u prvi sastav ulaze Nacho ili Camavinga, dok hrvatski maestro čeka priliku s klupe i gotovo će sigurno biti prvi Realov "džoker".

Vjerojatni sastavi Bayerna i Real Madrida

Bayern: Neuer - Kimmich, De Ligt, Kim Min Jae, Guerreiro - Pavlović, Goretzka - Gnabry, Müller, Musiala - Kane.

Real Madrid: Lunin - Lucas Vázquez, Nacho, Rüdiger, Mendy - Kroos, Tchouaméni, Valverde, Bellingham - Vinicius i Rodrygo.

Linker
30. travanj 2024 17:35