Raul Albiol je posebno istaknuo Marka Livaju

 ANTE CIZMIC Cropix
‘KLJUČ JE OSTVARITI PREDNOST‘

Kapetan Villarreala najavio okršaj s Bijelima: ‘Nema velike razlike između Hajduka i Dinama‘

Raul Albiol poziva na oprez uoči susreta play-offa Konferencijske lige s Hajdukom
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 15:10

Branič Villarreala Raúl Albiol nagovijestio je prije prve utakmice Konferencijske lige s Hajdukom, koja se igra ovog četvrtka na Ciutat de València, da će ključno biti ostvariti prednost s kojom će se putovati na uzvrat u Split.

"Ovdje je važno pobijediti, ključno je ići s prednošću. Znamo da oni jako pritiskaju i već imamo iskustvo s Dinamom prije dvije sezone. Glavni cilj je pobijediti doma i ako to može biti s većom razlikoim, bilo bi sjajno. Znamo da nas u uzvratu čeka vruća atmosfera", kazao je kapetan Villarreala koji u rujnu slavi 37. godina.

"Imali smo dobru predsezonu, ali znamo da u ovakvim utakmicama mogu iznenaditi. To je natjecanje sa suparnikom koji nije poznat, ali svjesni smo da je za njih to veliki trenutak. Zato znamo da će biti sigurno biti komplicirano. Dužni smo proći."

Branič veteran je istaknuo kako ovog četvrtka očekuje utakmicu "u kojoj možemo dominirati, ići na pobjedu i dobro ih stisnuti od početka".

"Kolovoz je uvijek kompliciran, jer nije ni prijelazni rok gotov", dodao je Albiol.

Što se tiče Hajduka Albiol je istaknuo jednog igrača kojeg poznaje iz Primere.

"Znam Livaju koji je bio ovdje u Las Palmasu. Hajduk ima vrhunske igrače."

Zbog radova na stadionu La Cerámica, Villarreal će ovog četvrtka igrati na ‘Ciutat de València‘, ali kapetan premještaj lokacije ne smatra problemom.

"To je dobar stadion, s velikim terenom kojeg poznajemo. Ne, nema problema zbog stadiona. Ali, moramo biti koncentrirani od prve minute, jer iznenađenja su uvijek moguća. Već smo igrali protiv Dinama, a između Hajduka i Dinama nema velike razlike."

Linker
20. travanj 2024 06:54