Zoran Zekić na Opus Areni

 VLADO KOS Cropix
IZJAVE TRENERA

Zekić oduševljen herojem Opus Arene: ‘Sve se u životu vraća‘; Trener Istre ljut: ‘Tako se nemoguće natjecati‘

‘Ovako ne možemo biti ravnopravni. Možemo plakati čitavu noć...‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 28. listopad 2023. 20:51

Zoran Zekić vodio je prvu utakmicu po povratku na klupu Osijeka pred tribinama Opus Arene, ali priča dana nije on nego Vedran Jugović koji je s tri gola nakon što je s klupe ušao u igru odlučio utakmicu.

- Ovo mu je nagrada za profesionalan odnos kakav ima čitavu karijeru, kakav odnos ima prema svlačionici, klubu, meni. Pošten rad i pošten odnos se uvijek vrati, nekom prije nekom kasnije. A Jugović je ovo apsolutno zaslužio - kazao je Zekić.

Trebalo je vremena prije nego što su Bijelo-plavi napokon otvorili Istru.

image
VLADO KOS Cropix

- Imali smo dosta problema, ali imao sam dobar osjećaj. Znao sam da će nam biti teško i zato smo izašli u formaciji jer nisam htio puno čačkati nakon Hajduka - kazao je trener Osijeka.

Trener Istre bio je prilično ljut.

- Neprihvatljivo je da smo primili dva gola iz kornera, tako je nemoguće natjecati se. Bit ću uz momčad i igrače do samog kraja, ali tražim veću odgovornost. Izgubili smo koncentraciju, a upravo o tome sam i govorio na poluvremenu. Ovako ne možemo biti ravnopravni. Možemo plakati čitavu noć, ali moramo se pripremati za ono što nam slijedi - rekao je David Catala dodajući kako je razgovarao s Ercegom koji nije niti doputovao u Osijek.

- Moramo popraviti situaciju jer on je važan igrač za nas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 02:20