TOMISLAV KRISTO/CROPIX Cropix
NIJE MU DOBRO SJELO

Sammir novom fotografijom prozvao Dinamo, javio mu se Luka Modrić, i još tri poznata bivša dinamovca

Hrvatski prvak je Brazilca izostavio na jednoj fotografiji, a taj propust ga je posebno zabolio
Piše: SNObjavljeno: 17. veljača 2023. 16:58

Dinamo je u četvrtak na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj Martin Baturina, nova plava desetka, stoji ispred zida s uokvirenim dresovima bivših legendarnih Modrih desetki kao što su Štef Lamza, Marko Mlinarić, Cico Kranjčar, Edin Mujčin, Luka Modrić i Lovro Majer.

Na toj su fotografiji na Maksimiru izostavili Brazilca Sammira koji je za Dinamo odigrao 263 utakmice i osvojio 15 trofeja s Modrima, te svakako ispisao povijest hrvatskog prvaka. Brazilac je odigrao i sedam utakmica za Hrvatsku, a na ovu nepravdu nije mogao ne reagirati.

"A gdje sam ja? Haha, sram vas bilo", napisao je Sammir Dinamu u komentarima, a potom se oglasio i na storyju gdje je poručio kako je ‘to sve laž‘ i da su u klubu ‘lažovi‘.

Sada se još jednom osvrnuo na Dinamovu objavu koja ga je očito jako zaboljela. Ovoga puta je na Instagramu objavio svoju fotografiju u Dinamovom dresu uz rimski broj 15 i emotikon trofeja čime je podsjetio na 15 osvojenih trofeja s Modrima. Objava je ubrzo dobila tisuće lajkova, a među njima su se našli i Luka Modrić, Andrej Kramarić, Josip Pivarić i Hilal Soudani.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega je Hajduk gubitnik zimskog prijelaznog roka? Kakva pojačanja su Splićani trebali dovesti? Je li Dinamo pogodio s dovođenjem pojačanja iz Istre? Tko će slaviti na utakmicama 22. kola SuperSport HNL? Odgovore na ta i ostala pitanja oko domaćeg nogometa saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
06. svibanj 2024 15:39