Damir Zorić i Miroslav Rožić

 Damir Krajač/Cropix
TOTALNI KAOS U MAKSIMIRU

Potresi na Izvršnom odboru: Dinamo smijenio četvoricu dužnosnika i izbacio ih iz kluba!

Izbačeni su Miroslav Rožić, Damir Zorić, Nikola Polak i Andrej Meniga
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. veljača 2023. 15:18

Na sjednici Izvršnog odbora Dinama pometen je kompletni Nadzorni odbor Dinama! Iz članstva kluba isključeni su predsjednik Miroslav Rožić te članovi Nikola Polak i Andrej Meniga. Također, iz kluba je isključen i član Izvršnog odbora Damir Zorić.

Izvršni odbor kluba odlučio se za radikalnu odluku glasovanjem. Po našim izvorima sedam članova bilo je za isključenje iz kluba, dvojica su bila suzdržana, a samo jedan je bio protiv.

Za izbacivanje ‘četvorke‘ bili su predsjednik Izvršnog odbora Mirko Barišić, Ivica Cvitković, Većeslav Bergman, Nikola Hanžel, Ognjen Naglić, Ante Todorić i Vladimir Gašparović, suzdržani su bili Adolf Kožul i Heinz Truskaller, dok je protiv bio Ivo Šušak. Na sastanku izvršnjaka nisu se pojavili Marijan Primorac i Duško Ljuština, a nije glasovao Damir Zorić, logično, jer se radilo o njemu.

Zanimljivo, svi koji su isključeni iz Dinama, mogu se žaliti - Nadzornom odboru, kojeg više - nema! Naravno, mogu uputiti i žalbu redovnom sudu, pa čekati njegov pravorijek. Četvorka je isključena iz Dinama, kako kažu naši izvori, jer je radila protiv kluba i nanijela mu štetu medijskim istupanjem u kojem su tvrdili da Izvršni odbor nije proveo odluku Skupštine o smjeni člana Uprave Krešimira Antolića.

Dinamovi ‘izvršnjaci‘, a s time se složio i Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne odnose, stajališta su da po Statutu baš Izvršni odbor imenuje i smjenjuje članove Uprave.

Linker
20. travanj 2024 13:20