Ardian Ismajli

 Mutsu Kawamori/aflo/profimedia
ZA SVE SU KRIVE SLIČICE

Bivši igrač Hajduka jednim potezom izazvao buru u Srbiji: ‘Besramna provokacija! Ovo je skandalčina‘

Sličica jednog igrača u albumu za Euro podigla je veliku prašinu u susjedstvu
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2024. 13:54

Američki Topps zamijenio je Panini i sada će oni proizvoditi sličice za najveća nogometna natjecanja. Topps debitira sa sličicama za Europsko prvenstvo koje su već neko vrijeme u prodaji, a sličica jednog igrača podigla je veliku prašinu u susjednoj Srbiji.

Naime, Ardian Ismajli se za sličicu fotografirao pokazujući albanskog dvoglavog orla. Na isti su način švicarski reprezentativci Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri slavili golove na Svjetskim prvenstvima u Kataru i Rusiji, a njihov je potez strašno zasmetao Srbe.

Sada kada je Topps izbacio sličicu Ismajlija koji pokazuje albanskog orla, srpski su mediji ponovno eksplodirali od bijesa.

image

Ardian Ismajli

SCREENSHOT TOPPS

"BESRAMNA PROVOKACIJA! Šiptar pokazao simbol "Velike Albanije" na sličicama koje se prodaju i u Srbiji", uvredljiv je naslov koji stoji na Informeru, a Blic ističe kako je riječ o velikom skandalu:

"Skandalčina! Albanski fudbaler pokazuje dvoglavog orla na zvaničnim sličicama EURO 2024, prodaju se i u Srbiji".

Podsjetimo, Ismajli, koji trenutno nastupa za Empoli u talijanskoj Serie A, je četiri godine proveo u splitskom Hajduku. Za Bijele je igrao od 2016. do 2020. godine i za prvu ekipu u 93 utakmice zabio dva gola i upisao dvije asistencije.

Europsko prvenstvo je na rasporedu od 14. lipnja do 14. srpnja.

Linker
16. travanj 2024 13:54