SHRVANI PRIJATELJI

Zvijezde serije ‘Brooklyn 99‘ oprostile se od preminulog kolege: ‘Ovo vjerojatno ne znate o njemu...‘

Andre Braugher preminuo je u 61. godini života, shrvani kolege ispisuju svoje oproštaje na društvenim mrežama

Andre Brauhger u Brooklyn Nine-Nine

 Universal Television/Zuma Press/Profimedia/Universal Television/zuma Press/profimedia

Glumačka ekipa „Brooklyn Nine-Ninea“ odala je počast Andreu Braugheru nakon njegove smrti u 61. godini života.

Glumac, poznat po ulozi kapetana Raymonda Holta u komediji, preminuo je u ponedjeljak nakon kratke bolesti, potvrdila je za Variety njegova publicistica Jennifer Allen. Njegove shrvane kolege iz serije „Brooklyn Nine-Nine“ oglasile su se društvenim mrežama kako bi odale počast Andreu nakon tužne vijesti o njegovoj smrti.

image

Booklyn Nine Nine

Fox Network - Album/Album/Profimedia/Fox Network - Album/album/profimedia

Terry Crews, koji je glumio Terryja Jeffordsa, zahvalio je Andreu na njegovoj „mudrosti“ i „prijateljstvu“ tijekom osam godina koliko su glumili zajedno.

„Ne mogu vjerovati da si otišao tako brzo. Čast mi je što sam te poznavao, smijao se s tobom, radio s tobom i dijelio 8 veličanstvenih godina gledajući tvoj nezamjenjivi talent. Ovo boli. Prerano si nas napustio. Naučio si me toliko toga. Zauvijek ću biti zahvalan za iskustvo poznavanja tebe. Hvala ti na mudrosti, savjetima, ljubaznosti i prijateljstvu. Najiskrenija sućut tvojoj supruzi i obitelji u ovom teškom trenutku. Pokazao si mi kako izgleda dobro proživljen život“, napisao je Terry uz fotografiju Andrea.

Glumica Kyra Sedgwick također je podijelila kako je slomljena nakon smrti kolege i prijatelja i dodala je kako je glumiti njegovu bolju polovicu iz „Brooklyn Nine-Ninea“ zauvijek jedan od vrhunaca njezine karijere.

image

Kyra Sedgwick

Screenshot/instagram/kyra Sedgwick/

„Srce mi je slomljeno otkad sam čula za smrt briljantnog Andrea Braughera. Šaljem ljubav cijeloj njegovoj obitelji i prijateljima“, napisala je.

image

Kyra Sedgwick

Screenshot/instagram/kyra Sedgwick/

Dirk Blocker, koji je glumio nespretnog detektiva Michaela Hitchcocka u hit seriji, nazvao je Braughera „strašno inteligentnim“ i „izvanredno ljubaznim“.

„Strašno inteligentan, nevjerojatno ljubazan, pun podrške, velikodušan i posjedovao je dubok i nesvakidašnji talent, a imao je još više za ponuditi. Shrvan sam. Volim ga. 9 godina koliko sam mogao raditi s njim i samo biti u njegovoj prisutnosti bio je pravi blagoslov. Moja iskrena sućut njegovoj obitelji“, napisao je.

Chelsea Peretti, poznata kao Gina Linetti u „Brooklyn Nine-Nine“, također je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju Andrea kako pozira s naslikanim portretom njegovog lika Raymonda.

„Volim te. Nedostajat će ti tvoji slatki tonovi. Zauvijek sam sretna što sam išla na takvo putovanje s tobom. Bio si mi tako smiješan i oličenje onog da tiha voda brege dere. Uvijek ću cijeniti naše razgovore, često sa mnom dok visim na tvojim vratima i spriječavam ti izlaz, i ludu priliku da ti budem pomoćnik. Je li čudno što i ja tugujem za onim što je kapetan Holt značio [mojem liku] Gini?“, napisala je.

Joe Lo Truglio podijelio je svoje lijepe uspomene na Andrea i ispričao kako bi svaki vikend letio kući dok je snimao „Brooklyn Nine-Nine“ kako bi bio sa svojom suprugom Ami i njihova tri sina Michaelom (31), Isaiahom (27) i Johnom (20).

„Toliko divnih priča će biti ispričano o Andreu, ali za sada, sva moja ljubav ide njegovoj ženi Ami i njegova tri dječaka, koje je jako volio i vraćao se svaki vikend sa showa da bi bio s njima. Svi znamo koliko je on bio moćan glumac, ali još više, Andre je točno dobro znao njegovu najvažniju ulogu i bio je jako ponosan na nju. Često je govorio o svojim sinovima, a znao je koliko je sretan što ima Ami. Zahvalan sam im što su nam omogućili da podijelimo osam godina s njim. Bio je posvećen i strastven prema stvarima koje je volio. I taj glas. Ono što vjerojatno ne znate je da je Andre znao pjevati, a to je često radio za ručkom“, napisao je u opisu Andreove fotografije.

„On je bio pun pjesme i zato ga je svijet primijetio. Već mi toliko nedostaje. Kakva čast je bila raditi s čovjekom koji je znao sve o tome. Blagoslovljen sam i zahvalan. Nedostaješ mi, Capt Holt. S ljubavlju, Porkchop“, dodao je.

Melissa Fumero, koja je glumila Amy Santiago, dirljivo je ponovno podijelila staru objavu praznog stola Andreovog lika Raymonda na svojoj Instagram priči. Za preminulim kolegom žaljenje na društvenim mrežama iskazali su i Joel McKinnon Miller i Marc Evan Jackson. Osim ekipe sa seta poznate serije, i ostali su se pridružili opraštanju od glumca. Andre je iza sebe ostavio suprugu s kojom je bio 32 godine, Ami Brabson i njihova tri sina Michaela, Isaiaha i Johna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:27