NOVI POČETAK

Zvijezda ‘Peaky Blindersa‘ otkrila zašto je napustila seriju: ‘To je bio show Ciliana Murphyja‘

Za razliku od Peaky Blindersa, Joe je priznao da seriju "Gangs Of London" vidi kao priliku da pokaže što on i ostatak glumačke ekipe mogu učiniti

John Shelby u seriji 'Peaky Blinders'

 Supplied By Lmkmedia/Landmark/Profimedia

Joe Cole (33) je glumio Johna Shelbyja u gangsterskoj dramskoj seriji smještenoj na ulice Birminghama 1920-ih.

No, zvijezda gangsterskog svijeta otkrila je da je napustio seriju 'Peaky Blinders' jer je to zapravo bio 'show Cilliana Murphyja' te da u svojoj ulozi nikad nije dosegao puni kapacitet, piše Daily Mail.

Cillian glumi glavnog lika Tommyja Shelbyja u popularnoj kriminalističkoj drami, koja trenutno emitira šestu sezonu na BBC-ju.

Joe je za Metro rekao: "S Peaky Blindersima nikad nisam izašao iz okvira. To je stvarno bio Cillianov show, nisam više želio biti dio serija o gangsterima", rekao je.

image

'Peaky Blinders'

Supplied By Lmkmedia/Landmark/Profimedia

Ali nakon što je pročitao sinopsis i prvu epizodu serije "Gangs of London", shvatio je da bi to 'moglo biti nešto posebno' i odlučio se prijaviti za glavnog lika Seana koji je u potrazi za ljudima koji su ubili njegovog oca narkobosa Finna Wallacea.

"Proveo sam zadnjih nekoliko godina odbijajući serije povezane s bandama jer kada jedna takva serija dobro prođe, nudi vam se dosta sličnih serija. Zapravo sam odlučio napustiti 'Peaky Blinders' jer sam želio istražiti nove puteve, nove likove i nove priče", rekao je glumac.

Za razliku od Peaky Blindersa, Joe je priznao da seriju "Gangs Of London" vidi kao priliku da pokaže što on i ostatak glumačke ekipe mogu učiniti.

image

Joe Cole

Ronny Hartmann/AFP

Glumac je objasnio da ga zanima kako Eddie ide stopama svog oca Barryja Hearna, koji je bio glavna figura u britanskom boksu 80-ih i 90-ih.

"Prilično me zanimao sin Barryja Hearna, Eddie. Oni nisu gangsteri, ali imate određen osjećaj da pokušava izaći iz očeve sjene i smatram da su takvi ljudi fascinantni", rekao je.

Joe je također uskočio u baloner i naočale s debelim okvirom Harryja Palmera za utjelovljenje uloge hladnoratovskog špijuna Lena Deightona za seriju "The Ipcress File".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:17