U DUBROVNIK

Zvijezda Netflixa preselila iz SAD-a u Hrvatsku: ‘Svjesna sam da je impulzivno i ludo, ovdje sam bez ikakvog plana‘

Julie Theis planirala je selibdu u Los Angeles, a onda je osjećala da to nije prava odluka

Julie Theis preselila u Hrvatsku

 Instagram/Julie Theis/

Influencerica Julie Theis, mnogima poznata iz Netflixove reality emisije "The Trust: A Game of Greed", na svojim društvenim mrežama otkrila je da se planira preseliti u Los Angeles iz Austina u Teksasu.

"Gotovo sve što sam posjedovala sam prodala. Riješila sam se stana i automobila. Pripremila sam se na selidbu u Los Angeles", ispričala je Julie u jednom svom TikTok videu, pa naposljetku otkrila da se seli u Hrvatsku.

@julietheis Replying to @Kylie in the 🍉 i really said Plot Twist #Livingabroad #travelabroad #croatia #dubrovnik ♬ original sound - Julie Theis

"Išla sam meditirati o tome gdje da se preselim. Svemir mi je rekao da ne idem u Los Angeles i da idem u Hrvatsku", otkrila je u drugom videu i dodala da se osjećala anksiozno kad je pomislila da će se preseliti u Los Angeles.

Julie, koja ima više od pola milijuna pratitelja na TikToku i 40 tisuća na Instagramu, preselila je iz Teksasa u Dubrovnik.

"Da, svjesna sam da je impulzivno i ludo, ovdje sam sama, bez ikakvog plana, samo jer sam imala osjećaj, ali to je dovoljno za mene", objasnila je.

Julie je na društvenim mrežama dijelila svoje odlaske u trgovinu, ali i kako izgleda njezin stan u Dubrovniku koji ima veliki balkon i pogled na Most dr. Franja Tuđmana.

Hrvatsku je pohvalila kao jednu od najsigurnijih mjesta za putovanje, pa je savjetovala mnogim svojim pratiteljicama da mogu ovdje putovati same. Ipak, u jednom videu je istaknula kako joj se ne sviđa što Hrvati puno puše i kad ode u klub počne smrdjeti po cigaretama.

"Pušenje je loše za vašu kožu. Postara vas puno", savjetovala je ženama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:46