PREDSTAVILA GA SVIMA

Zvijezda 2000-ih pohvalila se novim ‘ulovom‘: ‘Mlađi je 13 godina, ali on me čini sretnom‘

U studenom 2023. godine proslavio je svoju posljednju nogometnu utakmicu prije nego što je promijenio karijeru i postao model

Kristin Cavallari i Mark Estes

 Screenshot/instagram/

Kristin Cavallari (37) ima novog, i to puno mlađeg, muškarca u svom životu.

Zvijezda reality showa “Laguna Beach”, svog 24-godišnjeg modela Marka Estesa je predstavila u utorak putem objave na Instagramu.

- On me čini sretnom - napisala je uz fotografiju na kojoj par pozira za selfie u Los Cabosu u Meksiku.

S druge strane, Estes se pohvalio 37-godišnjakinjom na TikToku, i to snimkom na kojoj se grle ispred bazena. U jednom trenutku videa, montiranog uz melodiju Glorianina hita iz 2012. "(Kissed You) Good Night", on podiže atraktivnu Cavallari u bikiniju, a ona ga nogama hvata oko struka.

image

Kristin Cavallari i Mark Estes

Screenshot/tiktok/
image

Kristin Cavallari i Mark Estes

Screenshot/tiktok/

Izvor blizak paru ekskluzivno je rekao za Page Six da Cavallari i Estes "još nisu službeni par", iako su "razgovarali o tome" nekoliko tjedana.

- Kristin misli da je Mark vrlo zgodan. On je vrlo koketan, a njoj se to sviđa - objasnio je izvor.

- Bili su u Meksiku samo nekoliko dana, ali su se jako zabavljali zajedno. Još uvijek je sve to novo - dodao je izvor.

Prema njegovoj biografiji na Instagramu, Estes je porijeklom iz Montane i igrao je nogomet za Sveučilište Montana State i Montana Tech. Trenutačno živi u Nashvilleu, dok Cavallari živi u obližnjem Franklinu.

image

Mark Estes

Screenshot/instagram/
image

Mark Estes

Screenshot/instagram/

U studenom 2023. godine proslavio je svoju posljednju nogometnu utakmicu na koledžu prije nego što je promijenio karijeru i postao model.

- Kakvo putovanje! Zahvalan sam za zadnjih 6 godina i sve što mi je ovaj sport donio. Hvala svim trenerima i braći koje sam stekao na putu - napisao je uz fotografiju na kojoj se bavi ovim sportom.

Iako ne znamo puno o proteklim vezama 24-godišnjeg Estesa, Cavallari je navodno izlazila s nekoliko poznatih muškaraca otkako je podnijela zahtjev za razvod od bivšeg supruga Jayja Cutlera 2020. godine.

Ova majka troje djece - koja ima sinove Camdena i Jaxona te kćer Saylor s bivšom NFL zvijezdom (40) - bila je povezivana s komičarem Jeffom Dyeom, country pjevačem Chaseom Riceom i TV zvijezdom Tylerom Cameronom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:02