‘SAD SAM SRETNIJA‘

Znanstvenici su 2016. rekli da je njeno tijelo najsavršenije na svijetu, a danas je neprepoznatljiva

U doba kad sam bila najmšravija sam ujedno bila i najnesretnija u životu, rekla je Kelly
Kelly Brook
 Photo 12/Alamy/Alamy/Profimedia

Britansku manekenku i glumicu Kelly Brook, čije je tijelo 2016. godine prema istraživanju znanstvenika sa sveučilišta u Teksasu proglašeno najsavršenijim na svijetu, više baš i ne opterećuje vanjski izgled.

- Sa znanstvene strane gledano ova je žena potpuno prirodna i savršena - zaključili su prije četiri godine znanstvenici za Kelly čije su mjere tada bile 99-63-91. Imala je po njima savršenih 66 kilograma na visinu od 168 centimetara, no posljednje agencijske fotografije prikazuju kako se ova 40-godišnja ljepotica, koja je nedavno proslavila 40. rođendan, malo zapustila, što ni sama ne poriče.

image
Kelly Brook
Jj/Bauer Griffin/Profimedia
image
Kelly Brook (2020.)
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Sa svojim pet godina mlađim dečkom Jeremyjem Parisiom živi u Londonu gdje vodi prilično normalan život.

- Znala sam da u se jednog dana smiriti. Zasitila sam se krivih ljudi i negativnih vibracija. Ne bih rekla da sada vodim dosadan život, nego sada uživam u drugačijim stvarima.Volim svoj vrt, volim ići na posao, šetati psa, volim svog dečka i kuhanje... Radi se samo o tome da sam sada starija.

image
Kelly Brook
Sopa Images/Ddp Usa/Profimedia
image
Kelly Brook
Rushen/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tijekom 'lockdowna' je, kazala je za britanski Sun, malo 'stala na loptu'. Radila je puno od kuće i kuhala, što je rezultiralo i većim oblinama na njezinom nekad savršenom tijelu.

image
Kelly Brook (2020.)
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Postoje oni koji su se u samoizolaciji stesali i oni poput mene, koji imaju kod kuće krušnu peć, toster i aparat za sladoled. Očito sam natukla nekoliko kila, no otkako smo nabavili psa kile samo padaju jer šećem s njim svaki dan. Nosi mi tenisice i tjera me da izađem iz kreveta.

image
Kelly Brook
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Kelly Brook
Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Trenutno nosim veličinu 38, a na 40 su mi grudi i bokovi. I to je moja sretna veličina. U doba kad sam bila najmšravija sam ujedno bila i najnesretnija u životu. Kad sam 2007. izgubila oca nosila sam 36 i ne bih nikad to ponovila - kazala je Kelly i napomenula da zadovoljstvo s tijelom dolazi s godinama.

image
Kelly Brook (2019.)
Rushen/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Prestaneš brinuti izgleda li ti stražnjica veliko, samo želiš da ti bude udobno. Želim izgledati lijepo, osjećati se dobro i biti nabolja verzija sebe, no ne želim izgledati kao da imam 20, nego želim izgledati kao dobra 40-godišnjakinja - zaključila je.

image
Kelly Brook
Photo 12/Alamy/Alamy/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:05