J LO I BEN AFFLECK

Žive na imanju od 60 milijuna dolara, a sad je ovaj poznati par snimljen u potrazi za novom nekretninom

Priča se da je razgledanje stanova u New Yorku način da Jennifer odvrati misli od skandala s bivšim dečkom Diddyjem Combsom

Jennifer Lopez i Ben Affleck u New Yorku

 Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia/Dylan Travis/abaca/abaca Press/profimedia

Čini se da Jennifer Lopez i Ben Affleck traže još jedan novi, zajednički dom ovaj put na Istočnoj obali SAD, u njezinom rodnom New Yorku. Paparazzi su ih snimili dan prije Uskrsa u Upper East Sideu, prestižnom kvartu u kojem su razgledali stan u jednoj od luksuznih zgrada. Nakon izlaska iz zgrade par je fotografiran u žustroj raspravi. Možda su raspravljali o nekretnini koju su posjetili, govorili o tome što im se sviđa ili ne sviđa, no u svakom slučaju ništa o tome nisu rekli fotografima.

Slavni par dugo je tražio svoj zajednički dom u Los Angelesu, gdje provode najviše vremena. Dvogodišnja potraga je završila kupnjom golemog imanja vrijednog 60.85 milijuna dolara na Beverly Hillsu. Vila od 3500 četvornih metara ima 12 soba, 24 kupaonice, garažu za 12 automobila, pravo košarkaško igralište te gigantski infinity bazen. Tada se pisalo da su imanje kupili u gotovini, što si i mogu priuštiti s obzirom na to da je procijenjena vrijednost Benove imovine u 2024. godini oko 160 milijuna dolara, a njegova supruga još je bogatija - ima imovinu od 400 milijuna dolara.

Ona je u svojem nekretninskom portfoliju imala brojne luksuzne stanove i vile - osim nekoliko njih u Los Angelesu i u Miamiju, te u New Yorku koje je kupovala i prodavala tijekom godina.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u New Yorku

Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia/Dylan Travis/abaca/abaca Press/profimedia

Također, u New Yorku već ima stan, ekskluzivni penthouse u Flatiron Districtu na Manhattanu. Stan ima 600 kvadrata, pogled da Madison Square Park, te četiri terase koje se protežu na 300 kvadrata. Još 2017. godine željela ga je prodati za 27 milijuna dolara, no taj put nije imala sreće pa je prodaja prekinuta. Dvije godine kasnije prodavao se za 25 milijuna dolara, a ponovo se našao u ponudi za nešto manje od 25 milijuna prošle godine u rujnu. Za sada nije prodan.

U svakom slučaju, bavljenje nekretninama i razgledanje ekskluzivnih stanova po najboljim njujorškim kvartovima za Jennifer je dobar način da manje misli na skandal s Seanom Diddyjem Combsom koji potresa američki showbiz, o njegovoj umiješanosti u trgovinu seksualnim robljem i organizaciji prostitucije, te nekoliko optužbi za seksualno i fizičko nasilje.

Njih su dvoje bili par od 1999. do 2001. godine i zbog njega je bila završila u zatvoru. Uhićeni su 1999. godine s optužbama za nošenje oružja i pokušaj podmićivanja. Dogodilo se to nakon što su proveli večer u jednom klubu: na izlasku se Diddy sudario s Matthewom "Scarom" Allenom. Allen je uzvratio, nastala je tučnjava i krenula pucnjava iz vatrenog oružja. Troje gostiju kluba bilo je ozlijeđeno. Combs i Lopez pobjegli su u njegovom automobilu, a kada su prošli kroz crveno svjetlo zaustavila ih je policija. Par je priveden. Po nekim pričama ona je provela u pritvoru cijelu noć, po nekima je puštena nakon sat vremena, a u svakom slučaju oslobođena je svih optužbi. Combs je prošao suđenje i oslobođen.

S obzirom na njihovu dvogodišnju vezu, u američkim se medijima šuška da bi J. Lo mogla biti puno upućenija u prljave poslove glazbenog mogula nego što pokušava pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 14:48