U CENTRU POZORNOSTI

Zgodna Deppova odvjetnica o glasinama koje kruže: ‘Ne mogu reći da sam iznenađena‘

Izjavila je da su glasine o njezinoj romansi s glumcem ‘neetičke‘ i ‘seksističke‘

Johnny Depp i Camille Vasquez

 Steve Helber/AFP

Odvjetnica Johnnyja Deppa, Camille Vasquez, izjavila je da su glasine o njezinoj romansi s glumcem 'neetičke' i 'seksističke'. U novom intervjuu za Good Morning America, Vasquez govori kako je bila razočarana što su ljudi mislili da su njezine reakcije sa slavnim glumcem na bilo koji način 'neprikladne ili neprofesionalne'.

- Jako mi je stalo do mojih klijenata i očito smo se zbližili, ali mislim na cijeli tim, i to naravno uključuje Johnnyja, govori Vasquez, koja je Deppova odvjetnica, ali i prijateljica više od četiri godine.

image

Camille Vasquez

Steve Helber/AFP

- To je također neetička i seksistička optužba. Žalosno je i razočaravajuće, ali ne mogu reći da sam iznenađena, nadodaje.

Vasquez koja ima kubanske i kolumbijske korijene ističe kako grli sve ljude te dodaje da joj se „slomilo srce što je morala gledati Deppa dok svaki dan sjedi i sluša najstrašnije optužbe od strane njegove bivše supruge Amber Heard.”

image

Camille Vasquez

/Brendan Smialowski/Afp/Profimedia

- Kada bih mogla pružiti bilo kakvu utjehu, onda bih to, naravno, učinila, bilo da ga držim za ruku ili da mu dam do znanja da smo tu i da ćemo se boriti za njega jer je to zaslužio, govori.

Vasquez dodaje da je vrlo sretna u vezi sa svojim dečkom Edwardom Owenom.

Inače, odvjetnica je vrlo brzo stekla mnogobrojne obožavatelje tijekom šestotjednog suđenja Johnnyja Deppa protiv njegove supruge Amber Heard zbog svog žestokog unakrsnog ispitivanja. Nakon suđenja u kojem je glumac pobijedio izjavila je kako je nova pažnja bila previše za nju.

image

Johnny Depp i Camille Vasquez

Steve Helber/AFP

- Ipak, ako mogu biti inspiracija mladim ženama koje žele ići na pravni fakultet, studirati i vrijedno raditi, onda se sve isplatilo, govori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:44