TKO JE NOOR?

Ženu (29) s kojom Al Pacino čeka dijete povezivali su s Jaggerom i Eastwoodom: A zanimljiva je i njena karijera...

Pacino i Noor su potaknuli glasine o ljubavnoj vezi 2022. kada su ih paparazzi ‘uhvatili‘ u večernjem izlasku

Noor Alfallah u ugodnom društvu

 Profimedia/

Svijet je munjevito obišla vijest o trudnoći Al Pacinove 53 godine mlađe djevojke, Noor Alfallah (29). Usprkos tome što je napunila stupce svjetskih portala, brojni nisu upoznati s njezinim radom i karijerom. Par čeka svoje prvo zajedničko dijete, a Noor je već u osmom mjesecu trudnoće.

image

Noor Alfallah

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema Page Sixu, 29-godišnja Noor i 82-godišnji Al prvi su put viđeni zajedno u javnosti u travnju 2022., kada su izašli na večeru, a navodno su počeli izlaziti tijekom pandemije. Doduše, prije legendarnog Pacina, Alfallah se družila s većim brojem uglednih, starijih muškaraca.

image

Noor Alfallah

-/Kcs Presse/Profimedia/-/kcs Presse/profimedia

Prije Al Pacina, Noor Alfallah je navodno hodala s Mickom Jaggerom. Pozornost javnosti prvi put je privukla 2017. godine, kad je snimljena s legendarnim rockerom na turneji Rolling Stonesa. Alfallah i 79-godišnji frontmen Rolling Stonesa bili su zajedno gotovo oko godinu dana, od 2017. do 2018. Prema Page Sixu, par je počeo izlaziti kada je Mickova tadašnja djevojka Melanie Hamrick bila trudna s njihovim trećim djetetom. Nakon što je prekinula s Jaggerom, Alfallah je nastavila izlaziti s milijarderom Nicolasom Berggruenom.

image

Noor Alfallah i Nicolas Berggruen

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nekoliko mjeseci kasnije snimljena je s Clintom Eastwoodom pri izlasku iz restorana u Los Angelesu, a kasnije je viđena i na zadnjem sjedištu njegovog automobila. Iako isprva niti jedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o njihovom odnosu, Noor je za Daily Mail otkrila da "nisu u vezi".

image

Clint Eastwood i Noor Alfallah

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Obiteljski smo prijatelji, na večeri je bila i moja obitelj i to je to. Vjerujte mi, nema nikakve veze - rekla je Noor. Također, viđana je i sa slavnim redateljem horor filmova, Elijem Rothom.

image

Eli Roth i Noor Alfallah

Pg/mega/The Mega Agency/Profimedia/Pg/mega/the Mega Agency/profimedia

Prema Page Sixu, Noor "dolazi iz bogate obitelji", a predstavlja se kao "producentica". Na IMDb-ju je označena kao producentica na kratkom filmu La Petite Mort iz 2019. i izvršna producentica na kratkom TV filmu Brosa Nostra iz 2018. Nadalje, potpisuju je kao članicu osoblja Lynda Obst Productions, koja je snimila filmove poput "Interstellar" i "Kako izgubiti frajera u 10 dana".

Pacino i Noor su potaknuli glasine o ljubavnoj vezi 2022. kada su ih paparazzi "uhvatili" u večernjem izlasku. Na Instagramu ima samo jednu fotografiju s glumcem. Najčešće objavljuje obiteljske fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:05