MLAĐE KOLEGICE JOJ ZAVIDE

ŽENE DILJEM SVIJETA MOLE ZA POMOĆ: 'KOJA JE TVOJA TAJNA?' Ova glumica ima 72 godine!

 Instagram

Turska glumica Nebahat Cehree domaćoj je publici najpoznatija kao majka sultanija u seriji 'Sulejman Veličanstveni' koja je dok se prikazivala bila jako popularna na ovim prostorima.

Nebahat je u ožujku ove godine proslavila 72. rođendan, no na temelju njezinog izgleda teško bi joj se to moglo reći. Glumica njeguje elegantan i profinjen modni stil, a aktivna je i na društvenim mrežama gdje objavljuje brojne fotografije kako poslovnog karaktera, tako i one kojima otkriva djeliće svog privatnog života.

Prije nego što se odlučila za glumačku karijeru, Nebahat je još 1960. pobijedila za na izboru za Miss Turske. Nakon lente počele su joj stizati brojne poslovne ponude, a karijera joj krenula uzlaznom putanjom. Ni privatni život, koji je bio poprilično turbulentan, nije utjecao na njezin izgled. Kreacije koje nosi ističu njezinu vitku liniju koju je s godinama uspjela održati. Kad je održavanje linije u pitanju kaže da je godinama odlazila u teretanu i redovito vježbala tenis, no zadnjih desetak godina nije toliko redovna u tome.

- Imam snažan sistem samokontrole. Dva, tri dana mogu jesti obilato, a potom sasvim izgubim apetit. Dan obavezno započnem doručkom, ali nemam naviku ručati - otkrila je glumica u jednom intervjuu.

A evo čega se pridržava: Kruh i tjesteninu jede samo ujutro, ne puši, umjesto mesa jede ribu, između obroka jede svježe voće i salatu, prije spavanja obavezno očisti lice, a dnevno popije dvije litre vode. Također, poslije sedam navečer ništa ne jede. Često zna istaknuti da joj je upravo pobjeda na izboru za Miss donijela određeno samopouzdanje koje je i danas sastavni dio nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 09:07