NADA SE NOVOJ ŠANSI

Žena nogometašu opet oprostila prevaru? Odveo ju je na ‘odmor pomirenja‘, a čini se da je luksuzni smještaj pomogao...

Proveli su vrijeme u odmaralištu Abersoch, a prijatelj para otkrio je da je cilj putovanja njegov povratak pod obiteljski krov...

Kyle Walker i Annie Kilner na jednom od ranijih odmora

 Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia/Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

Jedni su nagađali da će se pomiriti, drugi da mu supruga nikada neće oprostiti što ju je dva puta prevario. Ipak, čini se da nogometaš Kyle Walker i dalje dobiva šanse od svoje prevarene supruge Annie Kilner, s kojom je nedavno dobio četvrtog sina, nakon što je prije nekoliko mjeseci priznao da je otac i drugog djeteta Lauryn Goodman, žene s kojom je imao ljubavnu aferu.

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nogometaš Manchester Cityja prošlog je tjedna, kako prenosi Daily Mail, odveo svoju suprugu i djecu na odmor kako bi pokušao popraviti već godinu dana dramatičnu situaciju. Lokacija odmarališta Abersoch, obalnog raja za milijunaše, nalazi se u Sjevernom Walesu, a prijatelj para otkrio je da je cilj putovanja povratak nogometaša pod obiteljski krov u Cheshireu.

"Pokušava se iskupiti i nadao se da će Annie omekšati ako odu negdje gdje svi kao obitelj vole ići", rekao je obiteljski prijatelj. Odmaralište Abersoch poznato je po pješčanim plažama, otmjenim kućama i kamp-prikolicama te luksuznim posjetiteljima. Nalazi se, kako objašnjavaju strani mediji, na dijelu obale poznate kao Velška rivijera.

Ondje uz spa centar, bar i restoran, imaju i "zonu za igranje" i skate park. "Ponekad želiš otići negdje gdje se djeca mogu zabaviti. Kyleu i Annie je najvažnije vidjeti njihovu djecu sretnu. Da, mogli su otići u Dubai, ali ono što je bilo odlično za njih je to što su bili zajedno na normalnom obiteljskom odmoru", istaknuo je prijatelj para.

image

Kyle Walker

Ben Stansall/Afp

Sve veći su izgledi da je sljedeća zajednička destinacija para Njemačka, gdje Walker odlazi predstavljati Englesku na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu. U međuvremenu je Goodman, kako prenose mediji, sklopila dogovor o reality showu o njezinom životu i obećala vjerno pratiti utakmice oca njezino dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 21:51