BRUTALNO ISKRENA

Završeni memoari Britney Spears: ‘Ovo će zatresti svijet!

Knjiga će obuhvatiti njezino djetinjstvo, prekid s Justinom Timberlakeom, dugogodišnju bitku sa svojim ocem oko skrbništva...

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/

Memoari princeze popa Britney Spears (41) bit će objavljeni na jesen, otkriva Page Six. Obuhvatit će najranjivije trenutke njezina života, od djetinjstva obične djevojčice s velikim snovima, prekida sa slavnim pjevačem Justinom Timberlakeom, pa i do njezine dugogodišnje bitke sa svojim roditeljima oko skrbništva.

- To je priča o preživljavanju, od skrbništva koje ju je u potpunosti paraliziralo do pronalaženja sreće sa svojim suprugom Samom Asgharijem, rekao je izvor.

image

Britney Spears i Sam Asghari

/Xavier Collin/image Press Agency/splashnews.com/splash/profimedia

Britney je na knjizi surađivala s hvaljenim piscem i novinarom Samom Lanskyjem, a američka izdavačka tvrtka Simo & Schuster oduševljena je memoarima koji trenutno prolaze kroz završne revizije prije objavljivanja.

- Njezina knjiga je brutalno iskrena. To je doista priča o ženskom osnaživanju i preuzimanju kontrole nad svojim životom. Postoje dijelovi ove knjige s kojima se svaka osoba, a posebno žena može poistovjetiti i osjećati se manje usamljeno. Ona radost i bol pretvara u nešto transcendentno – umjetnost. Knjiga će prodrmati svijet. Vjerujem da će to biti revolucionarni instant bestseler, otkrio je izvor.

Njezin odvjetnik Mathew Rosengart i američka agencija Creative Artists Agency sklopili su značajan ugovor od 15 milijuna dolara što je jedan od najviših u povijesti nakon izdavačkih ugovora Baracka i Michelle Obame.

image

Britney Spears 2001.

Timothy A. Clary/Afp/Profimedia/

I sama pjevačica je na društvenim mrežama jednom prilikom progovorila o pisanju knjige.

- Zaljubljena sam u život koji sam izgradila za sebe nakon svega što sam poduzela kako bih se riješila oca koji me zlostavljao i kontrolirao 13 godina. Nemam obitelj koja me cijeni i poštuje, uopće. To mi je najteži dio jer koliko god sam ih voljela, to je nešto što vjerojatno nikada neću moći preboljeti. Napisala sam tri različite verzije svoje knjige što je bilo terapeutsko iskustvo za mene, objavila je putem Instagrama.

Britney je 1. veljače 2008. prisilno stavljena pod nadzor odlukom suca Reve Goetza. Njezin otac James Spears i njezin odvjetnik Andrew M. Wallet su od tada u njezino ime donosili poslovne i privatne odluke. I sama Britney je u nekoliko navrata progovorila kao nije imala pristup svom novcu, nije smjela piti kavu, a pod nadzorom je bila čak i kada se tuširala. Skrbništvo je trajalo do studenoga 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:49