TIFFANY TRUMP

Zauzima li ‘crna ovca‘ obitelji Ivankino mjesto i postaje Trumpova nova miljenica?

29-godišnja Tiffany kći je Trumpa i njegove druge supruge Marle Maples, a do sada je bila odsutna ili zanemarena oko očeve karijere

Tiffany Trump i Michael Boulos 

 Alexi J. Rosenfeld/Afp

Pomakni se u stranu, prinče Harry, nova ‘rezerva‘ stiže u središte pozornosti! Desna ruka bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, njegova kći Ivanka Trump, bila je upadljivo odsutna prilikom njegova govora nakon podizanja optužnice koji je održao u Mar-a-Lagu.

No, upućeni tvrde da je druga Trumpova kći, Tiffany, tom prigodom bila u središtu pozornosti.

image

Tiffany Trump i suprug Michael Boulos

Chandan Khanna/Afp/Profimedia/Chandan Khanna/afp/profimedia

"Ako pogledate Tiffanynu povijest, ona nikad nije bila uključena u političke stvari", rekao je izvor blizak obitelji za Page Six i dodao kako se sada Trumpova miljenica Ivanka drži izvan političke scene. "Tiffany pokušava biti kći koja ga podržava. Ovo bi mogao biti njezin način da se približi ocu", dodaje svoja nagađanja izvor.

29-godišnja Tiffany kći je Trumpa i njegove druge supruge Marle Maples, a do sada je bila pomalo odsutna ili zanemarena barem što se tiče očeve karijere u Bijeloj kući.

Pojavila se na republikanskoj nacionalnoj konvenciji 2016. i 2020., na očevoj prisezi, stanju unije, događaju u Mount Rushmoreu te je govorila na skupu Trump Pride u Tampi 2020. godine. Ivanka je u međuvremenu bila stalno prisutna u očevoj kampanji za predsjednika, a bila je i savjetnica predsjednika za vrijeme očeva mandata.

Međutim, starija kći iz njegova braka s Ivanom Trump službeno se i bučno povukla iz politike u studenom, kada je njezin otac najavio treću kandidaturu. "Jako volim svog oca. Ovaj put odlučujem dati prijednost djeci i privatnom životu koji stvaramo kao obitelj. Ne planiram se baviti politikom", rekla je tada.

image

Ivanka Trump

Ctk/Alamy/Alamy/Profimedia/Ctk/alamy/alamy/profimedia

Izvor je ranije otkrio da 41-godišnja Ivanka i 42-godišnji Jared Kushner ‘ne žele imati ništa s njegovim pravnim mukama‘ te da se žele ‘držati podalje od svega‘.

Drugi izvor je rekao za Page Six da je par ‘sretan sa svojim životom koji grade u Miamiju‘.

Također je otkriveno da se Tiffany, jedina od Trumpove odrasle djece koja nije radila za njega, zbližila sa svojim ocem i polubraćom i polusestrom od svog vjenčanja s libanonsko-američkim milijarderom Michaelom Boulosom, koje je održano prošlog studenog u Mar-a-Lagu.

"Vjenčanje je bilo trenutak povezivanja i obitelj ju je nakon toga bolje prihvatila. To ih je zbližilo", otkrio je izvor i dodaje: "Vjenčanje je bilo veliki politički događaj i bilo je tu puno donatora."

Trump se nakon što je podignuta optužnica protiv njega da je krivotvorio dokumentaciju i platio porno zvijezdi i Playboyevom modelu određene svote novca da bi kupio njihovu šutnju o aferama tijekom predsjedničke kampanje, zahvalio svojoj obitelji. Posebno je izostavio suprugu Melaniju Trump, ali je i spomenuo Tiffany prije Ivanke.

image

Melania Trump, Tiffany Trump i Ivanka Trump

Chip Somodevilla/Getty Images/Profimedia/

"Don je ovdje napravio sjajan posao, a ovdje imam još jednog sina koji je odradio sjajan posao. I Tiffany i Ivanka, i Barron koji će biti sjajan jednog dana... Imam sjajnu obitelj, obavili su fantastičan posao i mi to jako cijenimo", rekao je u svom govoru Trump.

Daily Mail je izvijestio da je nakon govora nastupio kao DJ i ‘večer proveo u privatnom klubu sa svojom najmlađom kćeri Tiffany, njezinim suprugom Boulosom i dugogodišnjim savjetnikom Rogerom Stoneom‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:34