LJUBAVNA IDILA

Zaludila je mnoge sportaše, a sada je na nju ‘pao‘ i Marc Anthony. Nije teško zaključiti zašto...

Pedesetogodišnji pjevač i Evelyn Lozada rado provode vrijeme u pjevačevoj vili u Miamiju
Evelyn Lozada
 Pbc/Mavrixphoto/Profimedia

Marc Anthony u životu ima novu ljubav, Evelyn Lozadu, zvijezdu 'Košarkaških supruga', s kojom rado provodi vrijeme u svojoj vili u Miamiju.

Pedesetogodišnji pjevač i 44-godišnja reality zvijezda viđaju se posljednjih nekoliko mjeseci, navodi The Blast.

Lozada ima burnu prošlost, bila je udana za NBA zvijezdu Antoinea Walkera od 1998. do 2008. godine, a zatim nakratko i za NFL zvijezdu Chada 'Ochocinca' Johnsona.

image
Evelyn Lozada
Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia

Zadnje je bila u braku s bivšim igračem bejzbola Carlom Crawfordom, od 2013. do 2017. godine.

image
Evelyn Lozada
Pbc/Mavrixphoto/Profimedia

Anthony je navodno već upoznao i njezino dvoje djece, 27-godišnju kćer Shaniece Harrison i šestogodišnjeg sina Carla Lea Crawforda.

image
Evelyn Lozada
Pbc/Mavrixphoto/Profimedia

'Marc je očaran novom djevojkom. Ne želi se odvojiti od nje. Već je nekoliko puta izjavio da je sretniji nego ikada', otkrio je neimenovani izvor za Daily Mail.

Latino pjevač nikad nije skrivao da je jedna od njegovih najvećih ljubavi bila Jennifer Lopez (51), ali ju je očito prebolio.

image
Marc Anthony
Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

Strastvenu vezu par je okrunio brakom 2004., i to samo nekoliko dana nakon što se Anthony razveo od bivše žene Dayanare Torres.

image
Jennifer Lopez i Marc Anthony
Sean Gallup

Četiri godine poslije dočekali su i blizance Maximilliana i Emmu. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, paru je išlo jednako dobro na privatnom i na poslovnom polju, ali onda se velika ljubav ugasila. Potvrda da se razvode stigla je 2011., nakon sedam godina braka, ujedno njezina najduljeg dotad. Par je i poslije razvoda ostao u dobrim odnosima te danas zajedno odgajaju svoje blizance.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:13