KAKVA MAČKA!

Za ovu ljepoticu tvrde da ima najsavršenije tijelo za bikini!

Kad prošeta modnom pistom, Joy svima donese radost, a jasno je i zašto...

Supermodel Joy Corrigan

 Tim Regas/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Tim Regas/mega/the Mega Agency/profimedia

Manekenka Joy Corrigan (28) bila je glavna zvijezda modne piste tijekom Paraiso Swim Weeka u Miamiju na Floridi. Prošetala je u dva kupaća kostima koja su naglasila njezinu vitku figuru.

Jedno je izdanje uključivalo crni kupaći kostim u stilu tangica, koji je istaknuo njezine istrenirane noge, a drugo izdanje uključivalo je minijaturni ružičasti top i suknju u istoj nijansi.

image

Joy Corrigan

Instagram/Joy Corrigan/

Joy se na pisti pridružila i influencerica, odnosno model Kara Del Toro. Ona je pak prošetala u bijelom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru i zavodljive obline, a cijeli je look dodatno začinila okruglim visećim naušnicama i raspuštenom, valovitom frizurom.

Nakon toga, presvukla se u izdanje dostojno Victoria‘s Secreta - crni kupaći kostim ukrašen resama i čipkastim šlepom, a sve je dodatno začinjeno blještavim nakitom.

Joy je očito bila jako uzbuđena zbog ove šetnje modnom pistom, a sve je ovjekovječila i na Instagramu. Svoje uzbuđenje rado je podijelila i sa svojim novim dečkom, Tedom Dhanikom (46), koji je bivši direktor MySpacea te je ranije hodao s glumicom Tarom Reid.

Iako je za ovu prigodu nosila OneOne kupaće kostime, Joy inače sa svojom sestrom Ginom kreira vlastitu liniju kupaćih kostima Naked Species.

Manekenstvom se bavi od 14. godine, nakon što su je agenti primijetili u jednom trgovačkom centru u Sjevernoj Karolini. U intervjuu za Maxim u siječnju 2021. govorila je o tome koliko je opuštena u vezi pokazivanja svog tijela pred kamerama.

"Volim biti seksi i volim pokazati malo kože jer stvarno naporno vježbam kako bih imala tijelo kakvo imam. Uvijek sam bila vrlo slobodoumna po tom pitanju", objasnila je Joy i dodala: "Trudim se da svaka fotografija koju napravim bude vrlo elegantna i da vizualno dočara ljepotu i kako žena može izgledati. To mi je cilj."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:22