POVRATAK GLUMCA

Will Smith 8 mjeseci nakon incidenta ponovno na crvenom tepihu: Hoće li uspjeti vratiti karijeru?

Glumac se na dodjeli Oscara popeo na pozornici te ošamario komičara koji se našalio na račun njegove supruge

Will Smith i Jada Pinkett Smith

 Michael Tran/Afp

Holivudski glumac Will Smith (54) vratio se na crveni tepih za premijeru svog novog filma ‘Emancipation’, osam mjeseci nakon što je neslavno udario voditelja dodjele Oscara Chrisa Rocka.

Smith se na premijeri pojavio sa svojom obitelji, suprugom Jadom Pinkett Smith te djecom Treyem, Willow i Jadenom.

image

Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Will Smith i Jada Pinkett Smith

Michael Tran/Afp

Glumac koji je posljednjih tjedana promovirao novi film pokušavajući vratiti svoju karijeru na pravi put odjenuo je ovom prigodom kestenjasto odijelo ispod kojeg se nazirala ružičasta košulja.

Njegova supruga oduševila je bijelom haljinom kojom je istaknula svoje vitke noge.

Sada već neslavni udarac na dodjeli Oscara dogodio se krajem ožujka kada se komičar Chris Rock našalio na račun obrijane glave Smithove supruge. Naime, Jada je prethodno otvoreno govorila da pati od alopecije, bolesti zbog koje na dijelovima glave ostaje bez kose, a komičar ju je usporedio s G.I. Jane, popularnim filmskim likom kojega je odglumila na ćelavo obrijana Demi Moore.

- Jada, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva čekam vidjeti, našalio se Rock nakon čega je glumac ustao, popeo se na pozornici te ga ošamario.

image

Will Smith ošamario Chris Rocka na dodjeli Oscara

Robyn Beck/Afp

Incident se dogodio samo nekoliko trenutaka prije nego što je Smith kući odnio nagradu za najboljeg glumca za film ‘Kralj Richard’, gdje je odglumio oca teniskih superzvijezda Venus i Serene Williams.

image

Will Smith

Robyn Beck/Afp

Kao odgovor na incident, Akademija je Smithu zabranila dolazak na dodjelu Oscara na 10 godina, a trebalo mu je četiri mjeseca da se ispriča komičaru.

- Chrise, ispričavam ti se. Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo i tu sam kad god si spreman za razgovor, rekao je direktno u kameru u videu objavljenom na YouTubeu.

Nedavno je otkrio kako je razlog njegova poteza bio to što mu se bijes već neko vrijeme nakupljao.

- Bila je to užasna noć, kao što možete zamisliti. Znate, tu ima mnogo nijansi i složenosti. Ali jednostavno sam puknuo. Nikada ne znaš kroz što netko prolazi. U publici upravo sjedite pored stranaca, a nečija je majka umrla prošli tjedan. Nečije dijete je bolesno. Netko je upravo izgubio posao. Netko je upravo saznao da ga je suprug varao. Oni su stranci i jednostavno ne znate što se događa s ljudima. I prolazio sam kroz nešto te noći. Nije da to opravdava moje ponašanje, objasnio je glumac koji se također osvrnuo na svoje teško djetinjstvo.

- Bilo je puno stvari. Bio je to mali dječak koji je gledao kako njegov otac tuče njegovu majku. Sve je to puklo u tom trenutku. Bio je to bijes koji se nakupljao jako dugo vremena, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:16