ATRAKTIVNA DESSITA

Voyage ponovo ljubi? Nova cura neodoljivo podsjeća na bivšu Breskvicu: ‘Velika je zvijezda, ali nije iz Srbije‘

Izjavio je da lako održavaju vezu na daljinu, pogotovo zato što ne mora uvijek biti prisutan pa se tako ne mora stresirati

Voyage i Dessita

 Instagram

Mihajlo Veruović, regionalno popularni pjevač i reper poznatiji kao Voyage, sve je bliži s bugarskom pjevačicom Desislavom Georgijevom Dimovom.

Brojni srpski mediji pisali su kako se navodni pjevački par zbližio još u siječnju te da se redovito čuju preko video poziva, što su i sami potvrdili na svojim društvenim mrežama.

image

Screenshot s Instagrama

Instagram

Međusobno si lajkaju objave na Instagramu pa su obožavatelji zaključili da su možda i u vezi.

Mnogi su primijetili da 21-godišnja Dessita, kako glasi njezino umjetničko ime, izrazito podsjeća na njegovu bivšu djevojku, pjevačicu Anđelu Ignjatović, poznatu kao Breskvicu.

Lijepa Bugarka pohvalila je putem Instagrama njegov hit “Bella Hadid” dok je 21-godišnji reper komentirao jednu njezinu objavu.

image

Screenshot s Instagrama

Instagram

Dessita je inače popularna bugarska pjevačica čija glazba pomalo i podsjeća na Voyageovu uz više prisutniji folk zvuk. A glasine da je možda u vezi s mladom pjevačicom potaknuo je i sami pjevač.

- Moja djevojka je vrlo poznata, velika je zvijezda, nije iz Srbije. Lako održavamo vezu na daljinu, idealno mi je zato što nemam stres da uvijek moram biti prisutan, izjavio je nedavno za srpske novine Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:04