DRAMA S BIVŠIM

Voditeljici o kojoj svi danas pričaju stiglo neobično pismo: ‘Vrati prsten, košta milijun dolara‘

Ben je zaprosio Mayu na Božić 2021. nakon burne sedmomjesečne veze

Maya Jama

 Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Nova voditeljica reality showa ‘Love Island‘ Maya Jama dobila je službeno pismo u kojem se od nje traži da vrati zaručnički prsten vrijedan gotovo milijun dolara svome bivšem zaručniku Benu Simmonsu.

28-godišnja voditeljica i 26-godišnji košarkaš prekinuli su prošlog ljeta te su tada oboje poručili da se žele fokusirati na karijere. Ben je zaprosio Mayu na Božić 2021. nakon burne sedmomjesečne veze i nakon što je ona provela blagdane u njegovoj 3,7 milijuna funti vrijednoj vili u New Jerseyju. No, sada svoj skupocjeni prsten želi natrag.

image

Maya Jama

Timmie/Goff Photos/Profimedia

"Budući da Ben do sada nikada nije tražio da mu vrati prsten, ovo je pismo na neki način iznenadilo Mayu. Ben je bio stvarno šokiran kad je prekinula s njim i nije mu vratila prsten. Bio je ludo zaljubljen u nju i mislio je da će zauvijek biti zajedno, tako da ga je stvarno ras*** kad mu ga nije vratila. Koštao je oko milijun dolara i bili su zaručeni manje od godinu dana", rekao je izvor za The Sun.

image

Maya Jama i Ben Simmons

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Na ove je navode reagirao i njezin glasnogovornik.

"Maya je primila zahtjev od Benovih predstavnika, u kojem je traže da vrati zaručnički prsten koji joj je on poklonio prošle godine. Ovo je prvi put da ju je Ben zatražio da ga vrati i, da ne bi bilo sumnje, ona ga nikad nije odbila vratiti. Maya se dogovara s njima da vrati prsten Benu i želi mu sve najbolje", rekao je glasnogovornik poznate voditeljice.

Njih su dvoje imali vezu na daljinu pa je ljepotica često putovala u Ameriku gdje je on igrao košarku za Brooklyn Netse. Prvi su ih put u javnosti počeli povezivati u lipnju 2021., kada su viđeni na večeri u jednom londonskom restoranu. Zatim su viđeni kako se ljube na Wimbledonu, a pisalo se da je Ben zaljubljen do ušiju u nju.

image

Maya Jama i Ben Simmons

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Ben je ranije hodao s manekenkom Kendall Jenner, no nakon nekoliko mjeseci veze prekinuli su u svibnju 2019. Maya je u međuvremenu bila četiri godine u vezi s reperom Stormzyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:10