BRAČNE VODE

VJENČALI SE U TAJNOSTI I IZNENADILI SVE Pamela Anderson udala se za 22 godine starijeg frizera i producenta: '35 godina sam žudio za njom...'

Pamela Anderson (lijevo) i Jon Peters (desno)
 AFP

Pamela Anderson i filmski mogul Jon Peters su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u Malibuu 20. siječnja, piše The Hollywood Reporter.

Par koji je prvi put 'prohodao' prije više od 30 godina ponovno se ujedinio proteklih mjeseci skrivajući to od javnosti.

- Pamela nikad nije realizirala svoj puni potencijal kao umjetnica. To se tek treba dogoditi. Ona ima u sebi puno više od onog što se na prvi pogled može vidjeti. Inače je ne bih toliko volio, kazao je 74-godišnji Peters, koji je 22 godine stariji od svoje odabranice.

- Posvuda ima krasnih djevojaka. Mogao sam birati među njima, ali 35 godina želio sam samo Pamelu. Ona me čini divljim i to na dobar način. Inspirira me. Ja je štitim i odnosim se prema njoj na način na koji ona to zaslužuje, kazao je.

Ovaj brak je peti po redu za oboje. Među bivšim Pamelinim supružnicima nalaze se roker Tommy Lee s kojim ima dvojicu odraslih sinova, Kid Rock i Rick Salomon s kojim je u braku bila dvaput. U novije vrijeme živjela je u Marseilleu s francuskim nogometašem Adilom Ramijem.

Ljubavni život Jona Petersa je još impresivniji, a uključuje brak s glumicom Lesley Ann Warren, koji se počeo gasiti ranih sedamdesetih kad je tadašnji frizer krenuo u vezu s Barbrom Streisand koju je sreo na snimanju komedije 'Za Peteovo dobro'.

Tu je počela 12-godišnja veza tijekom koje je nastao film 'Zvijezda je rođena' koji je Pete producirao (producirao je također i verziju iz 2018. s Bradleyjem Cooperom i Lady Gagom). Također je bio u braku s producenticom Christine Forsyth-Peters, koja se na vjenčanju pojavila s njihovim kćerima Caleigh i Skye. Prisutni su bili i Petersova kći Kendyl, kao i Pamelini sinovi Brandon i Dylan.

Činilo se kao da se Anderson i Peters zadnjih godina kreću različitim pravcima. Bivša zvijezda 'Baywatcha', koja sad ima 52 godine se preselila u Francusku, a često ju se viđalo kad je ulazila u ekvadorsko veleposlanstvo u Londonu gdje je posjećivala Juliana Assangea. Bila je posvećena pravima životinja o čemu je govorila i u Kremlju pred Vladimirom Putinom.

74-godišnji Peters je već dugo vremena bio daleko od pažnje medija, dugo nakon što je bio izložen njihovom interesu kao producent popularnih filmova kao što su 'Flashdance', 'Vještice iz Eastwicka', 'Batman' i 'Batman se vraća'.

Peters je prvi put sreo Anderson sredinom osamdesetih u Playboy Mansionu kad je uočio glumicu koja se upravo preselila u Los Angeles iz kanadske Britanske Kolumbije.

- Ušao sam i ugledao tog malog anđela kako sjedi za barom. To je bila Pammy. Imala je oko 19 godina. Znao sam da će postati velika zvijezda, kazao je za THR. - Na kraju smo živjeli zajedno. Naravno, Hefner ju je volio i prepoznao je njezinu ljepotu. Pamela je bila cura koja je bila prekrasna bez šminke. Bila je vrlo pametna i vrlo talentirana. Probao sam je nagovoriti da se ne slika za Playboy. Kazao sam joj: Nemoj se slikati za Playboy. Usredotoči se na ozbiljnu karijeru. Ona mi je rekla da sam lud. Ona se htjela slikati za Playboy i bila je 13 puta na naslovnoj stranici.

Zapravo, Anderson je postala utjelovljenje Playboyjeve plave mistične seks bombe, što je pomoglo na njezinom putu prema slavi. Peters joj je platio tečaj glume i plesa, kao i lekcije govora, što joj je pomoglo u glumačkoj karijeri, prvo u seriji 'Home Improvement', pa zatim u popularnom 'Baywatchu' gdje je glumila spasiteljicu s plaže C.J. Parker, a kasnije u filmu 'Barb Wire'. Peters ju je zaprosio, ali ga je Pamela odbila. Danas se sjeća kako joj je govorio: - Za trideset godina naša razlika u godinama neće puno značiti, piše The Hollywood Reporter.

Nakon vjenčanja, Anderson je THR-u iznijela svoje mišljenje o vjenčanju u obliku pjesme:

'Jon je originalni 'loši dečko' Hollywooda

nitko se ne može usporediti s njim

Volim ga kao člana obitelji.

Njegov me život plašio.

Tako puno toga za djevojku poput mene.

Sad sam bolje upoznala život

i shvaćam...

Oduvijek je bio tu.

Nikad me nije izdao.

Sad sam spremna

i on je spreman

Razumijemo i poštujemo

jedno drugo

bez ikakvih uvjeta.

Ja sam sretna žena.

Dokaz da Bog ima plan.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 22:41