PRIČA SE NASTAVLJA

Usred brojnih problema i razvoda, glumica opet ljubi: ‘Ovu razinu ljubavi osjetila sam tek s 55‘

Samo četiri tjedna nakon što je privela kraju razvod od bivšeg muža, Ioana Gruffudda, glumica je objavila da je ponovno zaljubljena

Alice Evans i kćeri

 Screenshot/instagram/

Glumica Alice Evans otkrila je da je "jako zaljubljena" i to samo četiri tjedna nakon što je privela kraju razvod od bivšeg supruga, glumca Ioana Gruffudda.

U objavi na Instagramu glumica je podijelila mnoštvo fotografija sa svojim kćerima Ellom (13) i Elsie (9) dok su slavile njezin 55. rođendan.

- Bilo nam je najbolje ikada! Instagram mi ne dopušta da stavim sve slike odjednom. (mudro, vjerojatno!) - napisala je u opisu objave i dala do znanja da je nastavila dalje nakon razvoda.

image

Alice Evans i kćeri

Screenshot/instagram/

- Trenutno sam jako zaljubljena i ne mogu vjerovati da sam ovu razinu ljubavi osjetila tek u 55. godini - otkrila je.

- Obavijestit ću vas uskoro s još informacija. Volim vas sve što ste tako dobri prema meni. Nikada neću to zaboraviti. Možda zvučim zagonetno, ali život me naučio (barem u malim mjerama) da budem oprezna - napisala je 55-godišnja glumica.

Na fotografijama, Evans je pozirala uz svoje kćeri odjevena u crni top i sako te plavu mini suknju s printom. Izgledala je dobro raspoložena te se kvalitetno provodila sa svojim kćerima koje su je izvele na rođendansku večeru.

Inače, Evans je bila podrška najstarijoj kćeri Elli nakon što tinejdžerica nije uspjela uspostaviti zabranu prilaska svom ocu zbog navodnog obiteljskog nasilja.

- Zahtjev maloljetnika za zabranu prilaska podnositelju zbog nasilja u obitelji ovime se odbacuje - istaknuo je tada sudac.

Odluka je uslijedila tri tjedna nakon što je odbijen Ellin zahtjev da dobije nalog za civilnu zaštitu protiv Gruffuddove djevojke glumice Biance Wallace, koja boluje od multiple skleroze. Gruffudd je najavio svoju novu romansu s Wallace u listopadu 2021., a Evans je tvrdila da joj je bio nevjeran.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Prošlog mjeseca, DailyMail.com otkrio je da je sudac konačno odobrio Gruffuddov zahtjev za razvodom usred trenutne bitke para oko skrbništva. Velški glumac je 18. svibnja podnio zahtjev za raskid braka i prekid bračnog statusa, što bi njemu i Evans omogućilo da se zakonski razvedu.

Nalog do kojeg je došao Daily Mail dokazuje da je sudac odobrio zahtjev 3. srpnja: "Sud tvrdi su se u braku pojavile nepomirljive razlike i izdaje presudu za razvod braka koja stupa na snagu danas". Iako taj potez znači da su Gruffudd i Evans sada službeno bivši muž i žena, pravna bitka ovog para je vjerojatno daleko od kraja.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd s djecom

Profimedia/

Par, koji se upoznao dok su 2000. godine glumili u Disneyjevom filmu "102 Dalmatinca", i dalje je u kontaktu zbog dogovora u vezi razvoda i skrbništva nad kćerima.

Naime, Gruffudd je optužio svoju bivšu suprugu da je otvorila lažne Twitter račune kako bi njega i njegovu novu djevojku nazvala "zlostavljačima djece". Njihov je prekid postajao sve burniji, a Evans je punila medijske naslovnice mnoštvom izjava i optužbi na račun svog otuđenog supruga.

Nakon mjeseci tweetova i objava na društvenim mrežama, Gruffudd je odgovorio podnošenjem zahtjeva za zabranu prilaska, podnoseći ukupno 113 stranica besmislenih poruka i e-mailova koji prethodno nisu bili javno objavljeni.

U svom podnesku sudu, Gruffudd je tvrdio da je rekao Evans da želi izaći iz braka u kolovozu 2020. i da ga je od tada maltretirala stotinama neodgovorenih poruka, uvredljivih mailova i postova na društvenim mrežama, od kojih je mnoge priložio sudu. Nakon što je prethodno sud odobrio privremenu zabranu prilaska njegovoj otuđenoj supruzi, Gruffudd je uspješno ishodio trogodišnju zabranu prilaska za Evans u kolovozu 2022. godine.

Američki sudac je uveo strože mjere, uključujući i presudu kojom se Alice sprječava da odaje privatne poruke svoje djece. Evans se pojavila na sudu u veljači 2023. kako bi odgovorila na dvije optužbe za kršenje zabrane prilaska koje je odredio njezin otuđeni suprug. Zaraćeni bivši par trebao se pojaviti kasnije tog mjeseca na saslušanju o skrbništvu, ali je Evans tražila odgodu.

image

Mlađa kći tješi stariju nakon presude, 2023.

Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

U dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu u Los Angelesu 31. svibnja, 13-godišnja kći ovog para zatražila je zabranu prilaska za svog slavnog oca i njegovu djevojku. Ella je u svom sudskom podnesku tvrdila da ju je Bianca Wallace "lupila vratima u glavu". Sudac je odbio zahtjev.

U dokumentima je Ella izjavila da se "boji" svog oca i optužuje ga da joj "prijeti da će pozvati policiju kad god se loše ponaša‘" tijekom njihovih posjeta. Ella je podnijela zahtjev za zabranu prilaska svom ocu zbog nasilja u obitelji nakon, kako je rekla, ružnog incidenta u njihovoj kući, tijekom kojeg ju je, kako tvrdi, Bianca "udarila vratima u glavu‘‘.

Sudac Freeman Stinn je odbio njezin zahtjev i imenovao odvjetnika za maloljetnike da zastupa interese djece, Elle i njene mlađe sestre Elsie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:03