MICK BRIGDEN

Umro je menadžer Rolling Stonesa: Doživio nesreću dok je kopao grob svome psu

Tijekom života Mick Brigden surađivao je s brojnim poznatim glazbenicima, poput Van Morrisona, Boba Dylana, Carlosa Santane...
Ilustracija, koncert The Rolling Stonesa
 Chris Tuite/is/mpi/Capital Pictures/Profimedia

Menadžer za turneje poznatih grupa i glazbenika Mick Brigden, koji je ujedno bio i menadžer za turneje legendarnih Rolling Stonesa, preminuo je u 74. godini.

Njegova supruga Julia Dreyer Brigden izjavila je da je Brigden doživio nesreću dok je kopao grob za svog uginulog psa, piše magazin People. Brzo je prevezen u bolnicu, no liječnici ga, nažalost, nisu uspjeli spasiti. U bolnici je i preminuo, a supruga nije otkrila o kakvoj se točno nesreći radilo.

Gitarist Joe Satriani na Facebooku se oprostio od Micka podužom objavom.

"U rock'n'rollu sam već 33 lude i prekrasne godine. Nikada nisam toliko puno radio, toliko puno svirao, smijao se i plakao, napravio toliko glazbe i imao toliko svjetskih pustolovina, a u svemu tome je Mick uvijek bio uz mene. Bio je vrhunski glazbeni mentor. Iskren, čvrst, pun poštovanja, vrijedan, uporan, pronicljiv. Bio je sve i više od toga. Od njega sam naučio kako biti dobra osoba", napisao je Satriani.

Tijekom života Mick Brigden surađivao je s brojnim poznatim glazbenicima, poput Van Morrisona, Boba Dylana, Carlosa Santane, Rolling Stonesa i drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:29