‘SVJESNO JE TO UČINILA‘

Uhićena žena poznata kao ‘princeza Percoceta‘: Sumnja se da je kriva za smrt unuka Roberta De Nira

Optužena je za distribuciju narkotika te se očekuje da će biti izvedena pred savezni sud na Manhattanu

Leonardo, Drena i Robert De Niro

 /Instagram

Navodna dilerica droge poznata kao ‘princeza Percoceta‘ uhićena je zbog sumnje da je kriva za smrt predoziranjem 19-godišnjeg unuka holivudskog glumca Roberta De Nira, saznaje The Post.

Sofia Haley Marks (20) navodno je Leandru De Niru Rodriguezu prodavala drogu prije nego što je pronađen mrtav u svome stanu, priopćio je izvor iz policije.

Optužena je za distribuciju narkotika te se očekuje da će biti izvedena pred savezni sud na Manhattanu u petak ujutro, tvrde izvori.

image

Robert De Niro s unukom Leom

/Instagrarm

Od samog početka, policija je ispitivala Leandrovu smrt kao moguće predoziranje nakon što su bijela praškasta tvar i pribor za drogiranje pronađeni u blizini tijela tinejdžera.

Leandrova majka, Drena De Niro, najstarija je kći Roberta De Nira koju ima s bivšom suprugom Diahnne Abbott. Drena je ranije otkrila kako vjeruje da je njezin sin umro nakon što je uzeo tablete koje su sadržavale fentanil. Osoba koja je prodala drogu tinejdžeru učinila je to svjesno, ustvrdila je.

“Netko mu je prodao tablete koje su sadržavale fentanil i za koje je znao kakve su, ali mu ih je ipak prodao", napisala je na Instagramu i dodala: "Dakle, poruka svim tim ljudima koji još uvijek je*** prodaju i kupuju ovo s*anje, moj sin je otišao zauvijek."

image

Drena De Niro i Leandro Rodriguez

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Službeni uzrok smrti tek treba biti otkriven. Šef njujorške policije James Essig rekao je novinarima prošlog mjeseca da je fentanil sada "uključen u vjerojatno 98% droga" u New Yorku.

"Sada ljudi imaju nisku toleranciju, zato se toliko predoziraju", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:13