BLOKIRAO KARTICE

TV zvijezda u problemima zbog razvoda: ‘On organizira luksuzne zabave, a djeca i ja nemamo za pelene i hranu‘

Reality zvijezda nadalje tvrdi da joj bivši suprug nije prebacio novac na račun mjesecima

 Lisa Hochstein i Larry Hochstein

 Aaron Davidson/Getty Images/Profimedia/Aaron Davidson/getty Images/profimedia

Lisa Hochstein podnijela je drugi "hitni zahtjev" za privremenu alimentaciju od svog otuđenog supruga, Lennyja Hochsteina, nakon što joj je on navodno prekinuo pristup njegovoj American Express kartici.

U sudskim dokumentima podnesenim 16. studenoga koje je ekskluzivno pribavio Page Six, zvijezda serije "Real Housewives of Miami" tvrdi da je pokušala "kupiti pelene i hranu za maloljetno dijete, ali joj je kreditna kartica odbijena". Podsjetimo, 40-godišnja Lisa i 56-godišnji Lenny imaju dvoje djece, 7-godišnjeg sina Logana i trogodišnju kćer Elle.

image

Lisa Hochstein

Aaron Davidson/Getty Images/Profimedia/Aaron Davidson/getty Images/profimedia

Reality zvijezda nadalje tvrdi da ne samo da joj slavni plastični kirurg "nekoliko mjeseci nije prebacio novac na račun, već joj je oduzeo i auto" te inzistira da "koristi auto s troja vrata" za prijevoz njihove djece. Lisa nadalje navodi da, dok se ona nema kako brinuti za djecu, Lenny je bez problema priredio zabavu za Noć vještica u vrijednosti 100 tisuća dolara. Ona je za to vrijeme vodila njihovu djecu od kuće do kuće u Uberu jer joj je on ‘uklonio pristup svim vozilima.‘

- Lenny može organizirati raskošne zabave, ali nema sposobnost ili želju pružiti potporu Lisi i njihovo dvoje male djece? - piše u sudskim dokumentima.

Lisa od suda traži da Lenny "ne mijenja postojeći financijski status, već da uspostavi privremenu potporu Lisi i plati novčanu naknadu za odvjetnike."

Lennyjev odvjetnik nije odmah odgovorio novinarima Page Sixa na zahtjev za komentarom, a samoproglašeni "bog estetske kirurgije" ili "bog sisa" tek treba odgovoriti na najnovije navode svoje bivše supruge. Međutim, u odgovoru na njezin posljednji zahtjev za privremenu potporu, Lenny je naveo da je “Kućanica” zarađivala 30 tisuća dolara po epizodi serije emitirane na streaming servisu Peacock.

Lenny je također tvrdio da njihov predbračni ugovor zahtijeva da se Lisa iseli iz njihova bračnog doma u roku od 30 dana nakon što bilo koja strana podnese zahtjev za razvod ili nakon okončanja razvoda.

image

Lisa Hochstein i Larry Hochstein

Romain Maurice/Getty Images/Profimedia/Romain Maurice/getty Images/profimedia

Budući da je Lisa "odbila" napustiti dom bivšeg para na Star Islandu, kako se navodi u dokumentima, Lenny je tvrdio da je potrošio 455 tisuća dolara na kućne troškove za Lisu i njihovo dvoje djece.

Page Six je u svibnju objavio da se Lenny razvodi od Lise nakon što je nastavio živjeti s novom ženom po imenu Katharina Mazepa, iako tvrdi da je počeo izlaziti sa spomenutom manekenkom nakon što su on i TV zvijezda prekinuli njihov 12 godina dugi brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:33