ŠOKANTNO OTKRIĆE

TV voditeljica suprugu pisala pismo o svojoj menopauzi, a on ju je u tom trenu varao s 24-godišnjakinjom

‘Ono što nisam primijetila je činjenica da je i on prolazio svoju malu menopauzu i očito se zaljubio u 24-godišnjakinju‘

Anthea Turner

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša britanska televizijska voditeljica Anthea Turner otkrila je da je svome bivšem surpugu Grantu Boveyju pisala pismo u kojem ga je molila da ima razumijevanja za njezinu menopauzu koja utječe na njezino ponašanje - ne znajući da ju je tada već varao s 24-godišnjakinjom.

62-godišnja voditeljica objasnila je da su joj poslovne obveze tada otežavale razgovor s bivšim partnerom pa je promjene koje je doživljavala pokušala pretočiti na papir i na taj mu način objasniti što se događa. Par je bio u braku 12 godina, a razišli su se kad je njoj bilo 52 godine i kada je saznala za njegovu aferu.

"Nisam imala pojma što mi se događa. O tome se treba više govoriti, to je užasan period života. Samo odjednom se više ne osjećate kao vi. Znam da zvuči patetično kada netko kaže - oh, više se ne osjećam kao ja, ali stvarno je tako. Osjećate se kao da je netko napao vaše tijelo. Stalno vam je vruće, stalno sam imala mrlje od znoja po leđima i znojila se. Osjećala sam da mi nestaje samopouzdanje. Više nisam mogla jasno misliti, preispitivala sam samu sebe", iskreno je progovorila Turner.

image

Anthea Turner

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

"Tada se želite obratiti osobi koja vam je najvažnija u vašem životu, vašem suprugu, a ja to nisam mogla. U to vrijeme stalno sam putovala tamo-vamo iz Toronta zbog rada na (TV) programu. Ali, naravno, ono što ja nisam primijetila je činjenica da je i on prolazio svoju malu menopauzu i očito se zaljubio u 24-godišnjakinju koja mu je bila vrlo uzbudljiva. Dakle, znojna žena koja jadikuje sigurno je bila posljednja stvar koju je želio. I napisala sam mu to malo pismo u kojem sam ga molila da shvati. Onda sam počela čitati o tome i saznala puno više pa sam mu to pokušala objasniti. Sve sam što sam saznala sam zapisala", dodala je.

Anthea i Grant upoznali su se 1998., a vjenčali 2000., nakon što su oboje napustili svoje prethodne partnere. Prvi su put prekinuli 2012., a zatim se ponovno pomirili 2013., a rastava je uslijedila 2015. godine. Brak je završio nakon što je ona otkrila da je tada 52-godišnji Grant imao aferu s dizajnericom interijera Zoe de Mallet Morgan.

Do tog šokantnog otkrića došlo je manje od godinu dana nakon što mu je oprostila aferu s drugom ženom. Anthea je od tada ponovno pronašla ljubav i to s biznismenom Markom Armstrongom (56).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:28