KAKVA BOMBA!

Trenutak kada je cijela plaža zanijemila: Bivša žena nekadašnje nogometne ikone izgleda wow i u 45.

‘Nizozemska Victoria Beckham‘ pokazala je impresivnu figuru te dokazala da i s 44 godine izgleda jednako senzacionalno kao i u mlađim danima

Sylvie Meis

 Profimedia

Nizozemska manekenka i voditeljica Sylvie Meis, bivša supruga bivšeg nizozemskog nogometaša Rafaela van der Vaarta i sadašnja supruga njemačkog suvremenog umjetnika Niclasa Castella, privlačila je poglede na plaži u Miamiju.

U crnom kupaćem kostimu ‘nizozemska Victoria Beckham‘ pokazala je impresivnu figuru te dokazala da i s 44 godine izgleda jednako senzacionalno kao i u mlađim danima. Iako su ona i suprug često na meti kritika jer se znaju ‘zaigrati‘ u plićaku naočigled svih te se prepustiti strastima, njih to očito ne smeta.

image

Sylvie Meis s dečkom na plaži

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Inače, Sylvie je jednom prilikom za njemački Bild priznala da je lice doradila filerima te da želi izgledati lijepo i postići prirodni izgled. "Žene bi trebale ići kroz život sa samopouzdanjem. Jednom ili dva puta na godinu pogledam što još na sebi trebam optimizirati", rekla je tada.

image

Sylvie Meis

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
image

Sylvie Meis

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Sylvie je sreću s umjetnikom pronašla nakon što se 2013. razvela od nizozemskog nogometaša s kojim ima i sina Damiana. Oni su u brak stupili 2005. te su odmah dobili nadimak ‘Novi Beckhamovi‘. Van de Vaart je bio uz Sylvie tijekom njezina najtežeg životnog razdoblja kada joj je dijagnosticiran karcinom dojke. Tada je odlučio pauzirati svoju karijeru te se posvetio brizi o njoj.

Međutim, godinu dana nakon što je preboljela karcinom, Van de Vaart je otkrio da ga ona vara s pilotom. Kasnije je i javno to priznala, a njihovu je braku došao kraj. Do konačnog razlaza došlo je 2013. kada ju je nogometaš udario pred gostima.

Četiri godine kasnije zaručila se za imućnog biznismena iz Dubaija Charbela Aouada, no ta je veza potrajala samo nekoliko mjeseci. Njezinim avanturama došao je kraj nakon što je 2019. upoznala njemačkog umjetnika koji je, čini se, sve ono što je ikada željela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 06:53