TIJELO K‘O REMEK-DJELO

Trbušnjaci za poželjeti: Atraktivna Rita Ora pokazala nevjerojatnu figuru koja ostavlja bez riječi

Rita je pokazala svoje trbušne mišiće u crnom sportskom grudnjaku i biciklističkim hlačicama

Rita Ora nakon treninga ranije ove godine

 Profimedia/

Rita Ora pokazala je nevjerojatnu figuru te demonstrirala svoj režim intenzivnog vježbanja tijekom subotnjeg boravka u Sydneyju.

Pjevačica (32) je na Instagramu dala uvid u svoj vrlo aktivan način života, pokazujući sebe kako diže utege i vježba pilates. Podijelila je čitav niz fotografija na kojima vrijedno radi u teretani u oskudnoj sportskoj odjeći, kao i sliku na kojoj se priprema za izlazak na pozornicu.

Na jednoj fotografiji, Rita je pokazala svoje trbušne mišiće u crnom sportskom grudnjaku i Nike biciklističkim hlačicama koje je kombinirala sa sivim tenisicama. Stilizirala je svoje zlatne pramenove u glamuroznu valovitu frizuru i pokazala impresivne mišiće dok je dizala teške utege.

Poznata je glazbenica pojačala svoje zadivljujuće crte lica maskarom i ružičastom nijansom ruža. Rita je još jednom pokazala svoju zavidnu figuru i u plavom topu i tajicama. Pramenove kose sakrila je ispod kape u istoj boji dok je klečala na podlozi za jogu i vježbala pilates.

Na drugoj snimci, Rita se odlučila za znatno glamuroznije izdanje dok se pripremala za izlazak na pozornicu.

image

Rita Ora

Screenshot/instagram/

Izgledala je nevjerojatno u crnom prozirnom kombinezonu koji je iskombinirala s lakiranim crnim čizmama iznad koljena na petu.

Ova je glazbenica također podijelila selfie u zrcalu na kojem pozira u ležernom izdanju koje se sastoji od bijelog prsluka i kratke sive trenirke. Uz zapanjujuće fotografije, napisala je da "ovaj vikend radi na sebi", nazivajući to "najboljom kombinacijom studija i teretane".

Trenutačno Rita u Australiji provodi vrijeme sa suprugom Taikom Waititijem s kojim se vjenčala prošlog ljeta. Rita je istaknula kako taj dan nije željela "posebnu pažnju" te je htjela da prigoda ostane vrlo privatna.

- Sve povezano s mojim poslom jako privlači pozornost. Željela sam to zadržati u tajnosti jer zbog svoje karijere nemam privatnosti - dodala je. Ceremonija vjenčanja planirana je u posljednji trenutak, i to samo u dva dana. Jedini gosti koji su osobno prisustvovali bile su Taikine dvije kćeri Te i Matewa iz njegovog prvog braka te Ritina sestra Elena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:44