NE MARE ZA POGLEDE

Toples i vrući poljupci u plićaku: Slavni par kvalitetno provodi zajedničke trenutke nakon zaruka

Par trenutno uživa na Ibizi, a 32-godišnja Vick na plaži se pojavila u toplesu

Vick Hope i Calvin Harris

 Profimedia

Britanska radijska voditeljica Vick Hope i slavni DJ Calvin Harris prepustili su se nježnostima u javnosti i razmjenjivali sočne poljupce na plaži, samo nekoliko tjedana nakon što su potvrdili da su se zaručili.

Par trenutno uživa na Ibizi, a 32-godišnja Vick na plaži se pojavila u toplesu. Škotski DJ (38) i zanosna ljepotica nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog pa su ih paparazzi ulovili kako razmjenjuju poljupce u plićaku, a DJ pritom nije mogao maknuti ruke s oble stražnjice svoje drage. Ni ona njemu nije ostala dužna, pa ga je tako nagradila zagrljajima i poljupcima.

image

Calvin Harris i Vick Hope

Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Calvin Harris i Vick Hope

Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Par se prošlog mjeseca zaručio na njegovoj farmi na Ibizi, a njihovi bliski prijatelji potvrdili su da su već pet mjeseci zajedno te da je njihova veza ozbiljna.

image

Vick Hope i Calvin Harris

Profimedia

"Njihov je odnos brzo napredovao, no oduševljeni su jedno drugim. Ne mogu biti sretniji nego što jesu i već planiraju i vjenčanje, koje će se održati na Ibizi. Tamo su se zbližili tijekom njezinih tajnih posjeta Bijelom otoku. Trudili su se održati vezu u tajnosti, a zatim su ipak odlučili podijeliti tu sretnu vijest s javnosti na Chelsea Flower Showu", otkrio je izvor za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:31