ODNEDAVNO SLOBODNA

Teška godina za slavnu manekenku: ‘Pala sam na 50 kilograma, bilo je zastrašujuće‘

Manekenka Emily Ratajkowski u rujnu je podnijela zahtjev za razvodom nakon četiri godine braka

Emily Ratakowski

 Piovanotto Marco/abaca/Abaca Press/Profimedia/Piovanotto Marco/abaca/Abaca Press/Profimedia

Slavna manekenka Emily Ratajkowski priznala je da je prošla kroz "stvarno zastrašujući period" tijekom kojeg joj je težina pala na 50 kilograma.

- Mislim da trauma živi u tijelu - rekla je manekenka gošći Miji Khalifi, inače bivšoj porno zvijezdi, tijekom epizode svog podcasta "High Low" i dodala da uvijek "jako smršavi kada joj nije dobro", piše Page Six.

image
Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

- Nedavno sam smršavjela toliko da sam pala na 50 kilograma i bilo je stvarno zastrašujuće - ispričala je zvijezda filma "Gone Girl". Naglasila je kako se udebljala od onda i istaknula da joj je to "velika promjena, jer konačno zna da je sretna".

image
Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ratajkowski je imala tešku godinu, a Page Six je u srpnju objavio vijest da se razvodi od supruga Sebastiana Bear-McClarda nakon četiri godine braka. Naime, manekenka je u rujnu podnijela zahtjev za prekid njihovog braka i tako prekinula svoju šutnju o razvodu. Ratajkowski, koja s 41-godišnjim glumcem ima jednogodišnjeg sina Beara, sebe je nazvala "odnedavno slobodnom osobom koja razmišlja o spojevima i tome slično" u TikTok videu koji je u međuvremenu izbrisan.

image

Emily Ratajkowski i DJ Orazio Rispo

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

U spomenutom podcastu pričala je o "povratku spojevima", a prošlog je mjeseca za Harper‘s Bazaar rekla da je "izašla na nekoliko spojeva".

- Stvarno je zabavno otići s nekim na večeru i razjasniti što mi se svidjelo, a što ne - objasnila je u intervjuu u listopadu.

image

Emily Ratajkowski i Pete Davidson

Michael Simon/Shutterstock Editorial/Profimedia/Michael Simon/shutterstock Editorial/profimedia

Ratajkowski je dospjela na medijske naslovnice zbog navodnih veza s DJ-em Oraziom Rispom i holivudskim glumcem Bradom Pittom, a nedavno je potvrdila odnos s Peteom Davidsonom. Dvojac je prvi put fotografiran zajedno na 29. rođendanu komičara iz "Saturday Night Livea" ranije ovog mjeseca, a prošle su nedjelje Ratajkowski i Pete uživali na utakmici New York Knicksa.

Prema nedavnom saznanju E! Entertainmenta, 31-godišnji model smatra Davidsona "šarmantnim".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:22