ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE

Taylor Swift dodala 14 novih europskih datuma u sklopu turneje: Fanovi otkrili kako ‘hakirati‘ red čekanja!

Obožavateljica Sonia podijelila je na svojoj stranici kako je riješila problem hakiranja reda čekanja za kupovinu ulaznica

Taylor Swift

 Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Taylor Swift dodala je 14 novih datuma za Europu u sklopu svoje turneje Eras Tour zbog ogromne potražnje obožavatelja, no neizvjesne su nade da će nastupiti i na Glastonburyju. Na svom je Twitteru 33-godišnja pjevačica potvrdila nove datume koji uključuju nastupe u Liverpoolu, Edinburghu i Londonu. Taylor je u objavi napisala: "Stvarno ne mogu suzdržati svoje uzbuđenje jer... dodajemo 14 novih nastupa na The Eras Tour. I mogu putovati svijetom radeći nastupe s @paramore!! Hayley i ja smo bile prijateljice još od tinejdžerske dobi u Nashvilleu, a sada ćemo se idućeg ljeta zabavljati po Ujedinjenom Kraljevstvu/Europi??? Vrištim???".

Sljedeće godine Glastonbury će se održati od srijede 26. lipnja do nedjelje 30. lipnja, a tijekom tog razdoblja će Taylor nastupiti i u Londonu i u Dublinu. Taylor je započela svoju Eras turneju u ožujku i trenutno putuje SAD-om, nakon čega slijedi Južna Amerika. Glazbena zvijezda turneju će nastaviti u Japanu početkom iduće godine, a poslije toga u Australiji prije no što dođe u Europu u svibnju.

Swift je oduševila svoje obožavatelje objavom kako će svoju Eras turneju iduće godine proširiti na UK i Europu. Taylorin europski dio turneje kreće 9. svibnja 2024. u Parizu i završava 17. kolovoza u Londonu gdje će joj se na pozornici kao posebna gošća pridružiti Sabrina Carpenter.

"OPROSTITE, BOK, IMAM NEŠTO ZA REĆI. Jedva čekam vidjeti vas sve na The Eras Tour sljedeće godine na ovim novim međunarodnim datumima! Posjetite http://TaylorSwift.com/tour za više informacija o vašim registracijama, pretprodaji i rasprodaji!!", napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Nakon nastupa u Parizu u svibnju, Taylor putuje za Švedsku, Portugal, pa Lyon u Francuskoj, prije no što se zaputi za Veliku Britaniju. Tamo će nastupiti u Edinburghu dva dana za redom, 7. i 8. lipnja, a nakon toga slijede koncerti u Liverpoolu, cardiffu i Dublinu. Kad odradi turneju u Amsterdamu, Švicarskoj, Italiji, Njemačkoj, Poljskoj i Austriji, taylor će se vratiti na Wembley 16. i 17. kolovoza.

U sklopu toga, jedna je obožavateljica ovaj tjedan otkrila hakiranje reda čekanja na TikToku dok su se fanovi borili kako bi dobili ulaznice za Taylorine nastupe. Obožavateljica imena Sonia podijelila je na svojoj stranici kako je riješila problem. U videu je ostalim Swiftiesima otkrila da mogu provjeriti gdje su u online redu čekanja, čak i ako red čekanja Ticketmastera kaže ‘2000+‘ ljudi.

"Desnom tipkom miša kliknite svoje računalo i kliknite pregledaj, a zatim će se pojaviti ova bočna kartica. Onda idite na ‘mreža‘, zatim pretražite riječ ‘status‘ i morate kliknuti na ‘pregled‘, ‘ulaznica‘, a tamo piše vaš broj i očekivano vrijeme čekanja", napisala je Sonia.

Sonia je također objasnila obožavateljima da alat za desni klik neće raditi za one koji ulaznice kupuju putem telefona, već samo putem osobnog računala. Brojni fanovi pohvalili su Sonijin "nevjerojatan" trik u komentarima uz njezin TikTok video koji je dosad dobio tisuće lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 10:38