KONTROVERZNI PAR

Što se tu točno događa? Nedavno su prekinuli zaruke, a sada mu je došla na rođendan i poziraju zajedno

Obožavatelje najviše zanima zašto se upravo ona pojavila na rođendanskoj proslavi

Rođendan Machine Gun Kellyja

 Screenshot/instagram/

Američki reper Machine Gun Kelly proslavio je svoj 34. rođendan okružen svojim najbližima, uključujući i bivšu zaručnicu, glumicu Megan Fox.

Zvijezda "Transformersa" uočena je na fotografijama koje je slavljenik podijelio ove srijede. Na snimci su se smiješili jedno pored drugog ispred pozadine pune svijeća, a uvijek atraktivna Fox čučala je pokraj Kellyja u potpuno crnom kompletu, dok je on sjedio na tlu odjeven u crne hlače i plavu majicu s otisnutom slikom repera Nellyja na prednjoj strani.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Screenshot/instagram/

U spomenutoj rođendanskoj objavi slavnog glazbenika, pojavilo se još nekoliko poznatih imena, među kojima su bili i reperi Post Malone te Mod Sun.

image

Machine Gun Kelly

Screenshot/instagram/

Usprkos svim tim zvijezdama, obožavatelje najviše zanima zašto se upravo Fox pojavila na rođendanskoj proslavi. Naime, prošlo je tek nešto više od mjesec dana nakon što je priznala da su prekinuli zaruke. Iako je odbila dati detalje o tome zašto su se razišli, potvrdila je da vjeruje da je on još uvijek njezina "srodna duša" i da će "uvijek postojati određena veza s njim, bez obzira na sve".

- Ne mogu reći na koji način i koliko, ali uvijek ću nekako biti povezana s njim. Osim toga, nisam voljna objašnjavati stvari - naglasila je poznata glumica.

image

Fotografija sa zabave

Screenshot/instagram/

Osoba bliska ovom paru ustvrdila je za Us Weekly da su "živjeli odvojeno dok su radili na sebi".

- Tako su se dogovorili kako bi jedno drugom dali malo prostora dok su još uvijek zajedno - primijetio je izvor i istaknuo da su trenutačno u "teškoj situaciji koja se mijenja iz dana u dan".

image

MGK u društvu Post Malonea i Mod Suna

Screenshot/instagram/

Ranije ovog mjeseca, Fox je stavila ljubavne veze u drugi plan te ohrabrivala žene da "mogu i bez muškaraca".

- Samo naučite neku vještinu ili razvijte hobi i ne trošite energiju na dečke - rekla je za E! News i dodala da će im "muškarci samo isisati energiju" te da trebaju prvenstveno investirati u sebe.

Podsjetimo, par se upoznao na snimanju filma “Midnight In The Switchgrass” iz 2021. Fox je prethodno bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, od 2010. do 2021., s kojim ima troje djece - Noaha (10), Bodhija (9) i Journeyja (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:54