PORTOFINO POD OPSADOM

Stigle prve snimke s bajkovitog vjenčanja klana Kardashian, pogledajte što su odjenuli mladenci

Ovo je treće vjenčanje Travisa Bakera i Kourtney Kardashian, nakon razmjene zavjeta u Vegasu i vjenčanja u Santa Barbari

Kourtney Kardashian i Travis Barker  

 Enrico Di Virgilio/Veronesi/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Enrico Di Virgilio/Veronesi/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kourtney Kardashian i Travis Barker razmijenili su strastveni poljubac nakon izrečenih zavjeta na romantičnoj ceremoniji pod opsadom paparazza u Portofinu. Reality zvijezda odmah potom oglasila se na Instagramu i podijelila isječke s bajkovitog događaja. Objavila je fotografiju na kojoj se ljube pred oltarom, uz natpis: "sretno do kraja života".

A nekoliko trenutaka kasnije dodala je još jednu na kojoj su njih dvoje nasmijani i okrenuti prema gostima, uz opis: "Predstavljamo gospodina i gospođu Barker."

Njezina poznata obitelj bila je tu da je podrži na njezin poseban dan, uključujući njezine sestre Kim, Kylie, Kendall i Khloe te majku Kris Jenner, dok su Travisa pomno pratila njegova djeca.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Travis je bio odjeven u tamno odijelo i bijelu košulju s crnom leptir mašnom, a Kourtney je odabrala kratku bijelu vjenčanicu i veo s čipkastim detaljima. Domaćini vjenčanja bili su talijanski dizajneri Dolce & Gabbana, a mladenci su nosili upravo njihove kreacije.

image

Travis Barker dočekuje Stafana Gabbanu u Portofinu

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/-/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon svadbene ceremonije, uputili su se prema terasi dvorca na zabavu, daleko od znatiželjnih očiju turista i paparazza.

Osoblje je prisegnulo na tajnost i potpisali su pravne sporazume, zabranjujući im da govore o vjenčanju.

image

Među gostima je bio i Machine Gun Kelly, dečko Meghan Fox

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/-/Shutterstock Editorial/Profimedia

Podsjetimo, par se prvo vjenčao u Las Vegasu, no kasnije su priznali da je to bila samo šala i proba za sljedeći korak. Službeno su se vjenčali 15. svibnja u Santa Barbari, nakon što su se zaručili u listopadu prošle godine nakon godinu dana veze. Kourtney je ovo prvi brak, a Travis je prethodno bio u braku sa Shannom Moakler i Melissom Kennedy.

image

Kim Kardashian

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/-/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:22