NEVJEROJATNO

Šokantan obrat u slučaju R. Kellyja, žrtva pisala sucu: ‘On nije čudovište! Usput, zaručeni smo‘

Joycelyn Savage u pismu se nazvala glazbenikovom zaručnicom, iako su je roditelji javno molili da ga ostavi

Joycelyn Savage (desno)

 John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/Upi/Profimedia

Američki glazbenik R. Kelly (55) i Joycelyn Savage (26), jedna od njegovih navodnih žrtava, zaručeni su, vidi se iz sudskih dokumenata do kojih je došao The New York Post.

Savage se, naime, u pismu koje je poslala federalnom sucu nazvala Robertovom zaručnicom, tražeći da Kelly dobije blažu kaznu za dugogodišnje seksualno zlostavljanje žena te maloljetnih djevojčica i dječaka.

image

R. Kelly

KAMIL KRZACZYNSKI/AFP

- Pišem ovo pismo kao podršku Robertu prije izricanja presude, želim objasniti sudu da nisam žrtva kakvom su me predstavili. R. Kelly je nevjerojatna osoba, a ne čudovište. Mi smo jako zaljubljeni i srce mi se slama zbog te izmišljene priče u kojoj sam ja žrtva. Ja sam odrasla žena i mogu govoriti za sebe, zato sam i htjela da sud dobije ovo pismo. Robert je sjajan čovjek, ima veliko srce i zaslužuje biti doma sa svojim najmilijima koji su spremni podržati ga - napisala je Joycelyn.

Podsjetimo, R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora.

Roditelji Joycelyn Savage, Jonjelyn i Timothy, javno su molili kćer da ostavi glazbenika. Njihov odvjetnik Gerald Griggs rekao je za TMZ kako oni nisu bili upoznati s planiranim brakom jer Joycelyn nikad prije nije spominjala udaju za R. Kellyja.

- Roditelji sumnjaju da je par zaručen i očajnički se žele ponovno povezati s kćeri kako bi čuli cijelu priču. No nisu razgovarali sa Savage otkako je ona otišla živjeti s glazbenikom. Čudno im je što je napisala pismo sucu, umjesto da svjedoči pod prisegom - rekao je odvjetnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:57